Werken bij KLG
Werken bij KLG
Ontdek wat jij wilt in de toekomst

Ontdek wat jij wilt

in de toekomst

Kies KLG voor jouw (afstudeer) stage

Bij KLG Europe ben je direct een onderdeel van de familie. Jouw mening wordt altijd gewaardeerd. Wij zijn benieuwd welke oplossingen jij aandraagt voor onze alledaagse vraagstukken. Je krijgt genoeg verantwoordelijkheid en we leren je alles over het dynamische vak.

Erkend leerbedrijf
KLG is een erkend leerbedrijf. We bieden stageplaatsen aan op verschillende afdelingen, voor diverse opleidingen van alle opleidingsniveaus. Onze ervaren collega’s helpen jou graag jouw competenties te verbreden en nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Je zult daarnaast niet de eerste stagiaire zijn die een baan aangeboden krijgt. Goede mensen kunnen we namelijk altijd gebruiken.

Ontdek wat jij wilt in de toekomst
Wij lopen voorop in de branche. Transport en logistiek zit in ons bloed. We nemen dan ook graag de verantwoordelijkheid om studenten enthousiast te maken voor het vak. Ons bedrijf neemt deel aan verschillende initiatieven om de jongere generatie klaar te stomen voor de toekomst en leidt studenten op binnen de logistieke sector. Heb jij interesse in een stageplaats bij KLG Europe? Neem dan eens contact op.

 

 

Stage bij KLG Europe

De start van een vliegende carrière

Speel video

Een stage of bijbaantje?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op

  • Selecteer jouw vakgebied
  • Selecteer een vestiging

Selecteer jouw vakgebied

Selecteer een vestiging

Linsey van Leeuwen

WIl jij meer weten? Neem dan nu contact op!

Linsey van Leeuwen HR Coordinator 077 324 50 58