Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

“Ik heb de opleiding ‘Manager Transport & Logistiek’ mbo niveau 4 gestudeerd aan de Gilde Opleidingen in Venlo. Bij KLG ben ik de eerste twee weken begonnen op de Benelux afdeling. Daarna kwam er een functie vrij bij 24plus (import) en vroegen ze of ik hier stage wilde gaan lopen, met zicht op een contract na afloop van de stage.

KLG is een prettig stagebedrijf, ze nemen tijd voor je om alles goed uit te leggen en er zijn diverse werkinstructies voorbereid, zodat je altijd terug kunt kijken als je het even niet meer weet. Ook zullen collega’s jou helpen als je hier en daar vragen hebt.

Zoals gezegd kreeg ik de kans om na mijn stage hier mijn eerste echte baan van te maken, dit heb ik dan ook meteen aangenomen en tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van.

Ik zit nu sinds eind 2018 op de afdeling Express & Intermodal, dit zijn twee verschillende takken van (tran)sport. Express zegt het al een beetje: dit zijn de spoedritten die klanten aanvragen als ze bijvoorbeeld bijna door de voorraad heen zijn. Bij Intermodal moet je denken aan containervervoer via het spoor, maar ook de container laden bij een Terminal en die vervolgens lossen bij de klant.”

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!