Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Elke ochtend ben ik weer nieuwsgierig welke opdrachten we ontvangen en het liefst heb ik ze zo complex mogelijk.

Ik werk al 42 jaar in de logistiek, waarvan bijna 14 jaar bij KLG.

Ik was 50 jaar toen ik gevraagd werd om bij KLG te komen werken, maar gezien mijn leeftijd destijds heb ik wel getwijfeld. Echter was het de goede beslissing en werk ik met veel plezier bij KLG.

Nu kan ik mijn enthousiasme over de logistieke wereld weer overbrengen aan de nieuwe generatie. Ik laat ze kennismaken met de logistiek en dat is niet moeilijk met mijn enthousiasme en als jongelui ervoor open staan! Het is erg leuk om jongeren hun vaardigheden en kennis te verbreden. Ze maken binnen KLG niet alleen kennis met de logistiek maar ook met het reilen en zeilen binnen het internationale bedrijfsleven.

Je ziet stagiaires en studenten groeien en zich ontwikkelen binnen hun stage of afstudeerstage binnen KLG. Het is mooi daar een steentje aan bij te kunnen dragen.

Soms vertel ik aan de hand van voorbeelden hoe het vroeger ging, dat de orders per post en per telex binnenkwamen. We werkten destijds met type machines en het fax apparaat. Ik vind het belangrijk de nieuwe generatie zelfstandig te laten werken zodat ze zelf leren om verantwoording te dragen en een goede service aan de klanten te leveren.

 

 

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!