Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

“Toen ik acht jaar geleden bij KLG begon, deed de salesafdeling ook de tenders. Nu we er een speciale afdeling voor hebben, wordt het pas echt groot. KLG loopt wat dat betreft altijd voor op de toekomst. Dat vind ik mooi. Wanneer we een tender winnen, is dit een meerjarenplan waar heel specifieke processen voor nodig zijn. Het is leuk om te zien dat een groot bedrijf als KLG zich hierin toch zo flexibel kan opstellen.

Ik solliciteerde bij KLG Europe midden in de crisis op een functie die nog niet bestond en waar geen vacature voor was. Toch werd ik aangenomen. KLG is altijd bezig met de toekomst en kiest liever voor goede mensen die iets kunnen dan voor degene die alleen aan de juiste papieren voldoen.

 Het gevoel en de sfeer die hier in het familiebedrijf hangen, charmeerden mij direct. De persoonlijke aanpak, het ons-kent-onsgevoel en het feit dat iedereen elkaar bij de voornaam kent, is overal merkbaar.

Loop het kantoor binnen en zelfs de directeur van KLG Europe maakt op ieder moment van de dag tijd voor je, mits dat mogelijk is.

De organisatie KLG is net zo dynamisch als haar branche. Er wordt nu al rekening gehouden met een toekomst waarin 3D-printers normaal zijn en de overheid graag per spoor of binnenvaart vervoert. Zo overleefden wij de crisis en staan we nog altijd sterk.

Wij bezoeken regelmatig bijeenkomsten om op de hoogte te blijven van de branche en ons vak. Zo leer je steeds weer nieuwe dingen.

Binnen KLG gaan we leuk met elkaar om. Iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te zijn en de mogelijkheid om kansen te benutten.”

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!