Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Als hoofdplanner bij KLG ben ik het eerste aanspreekpunt voor zowel de planning als chauffeurs. Mijn voornaamste taak is dan ook het aansturen van de planning en chauffeurs.

Ik draag zorg over het indelen van de ritten bij de chauffeurs. Hierbij kijk ik naar de gereden uren die een chauffeur gemaakt heeft en naar zijn vorige rit.  Tevens ben ik er verantwoordelijk voor dat iedere auto bemand is, zodat we onze klanten een optimale dienstverlening kunnen aanbieden. Daarnaast dien ik als back-up voor de planning van mijn collega’s wanneer ze op verlof zijn. Wanneer de werkdruk hoger wordt, zorgen we dat we elkaar als collega’s ondersteunen bij de werkzaamheden. Dit teamgevoel past bij mij en vind ik prettig werken. Dat ik Franstalig ben, is een groot voordeel in mijn werk. Vanuit onze vestiging in Eersel zijn we namelijk gespecialiseerd in het groupage transport van en naar Frankrijk.

De uitdaging bij KLG is zorgen dat iedere rit op tijd bij de klant komt en dat je ritten ingepland krijgt die normaal gesproken niet haalbaar zijn. Geen dag is hetzelfde en geen probleem kunnen we niet oplossen. Transport is een erg beweeglijke sector en dat maakt het zo interessant om in te werken. De rij- en rusttijdenwet zorgen vaak voor een uitdaging. Je wilt de ritten zo efficiënt mogelijk indelen waarbij je de kosten zo laag mogelijk houdt en de omzet zo hoog mogelijk. Aan het einde van de dag voelt het als een overwinning als dat gelukt is.

Ik zie KLG als mijn tweede thuis. Op mijn 19de ben ik hier begonnen en ik ben nooit meer weg willen gaan. De uitdagingen, het personeel en het warme familie gevoel zorgen ervoor dat ik hier iedere dag met een goed gevoel kom werken. Je krijgt een bepaalde band met meerdere mensen wanneer je zo lang ergens werkt. Dat alles zorgt ervoor dat je je hier goed op je gemak voelt. Dat ik daarnaast ook de kans krijg om te groeien, zorgt ervoor dat ik mezelf constant kan pushen om beter te worden.

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!