Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

“Ik heb de studie mbo-4 ‘Manager Transport en Logistiek’ gevolgd bij de Gilde Opleidingen in Venlo. In mijn derde leerjaar heb ik stagegelopen op de Benelux Planning. In mijn vierde leerjaar mocht ik terugkomen als stagiair, en kreeg ik meteen baangarantie. Hierbij was wel de voorwaarde dat ik mijn stage afrondde op een andere planningsafdeling binnen KLG. Dit heb ik gedaan op de Oost-Europa afdeling, waar ik nu nog steeds werkzaam ben.

Bij mijn eerste stage bij KLG heb ik veel geleerd over hoe het echte ‘planningsgevoel’ is en wat dat inhoud. Tijdens mijn tweede stage op de Oost-Europa afdeling vond ik de begeleiding met betrekking tot de stageopdrachten echt een pluspunt. Verder hangt er een goede sfeer en is eigen input welkom. Je mag je mening delen waar nodig.

KLG heeft mij nog voordat ik was begonnen aan mijn laatste stageperiode baangarantie geboden wat je natuurlijk niet meteen en zomaar krijgt. Hierin kon ik merken dat ik anders werd begeleid dan bij andere bedrijven. Ik heb dit als zeer prettig ervaren en ben zeer dankbaar dat KLG mij deze kans heeft aangeboden om mij zo verder te ontwikkelen.

Op dit moment heb ik de functie ‘’Transport Coordinator Eastern Europe’’. Ik ben begonnen als zijnde administratieve ondersteuning op de afdeling. Inmiddels doe ik al enige tijd mijn eigen planningen richting verschillende landen in Europa. Dit houdt in: het transport regelen, contact houden met agenten en charters en het begeleiden waar nodig om het transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.”

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!