Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

“Mijn naam is Tim Kappel, 25 jaar oud en momenteel werkzaam op de afdeling Control Tower binnen KLG Venlo. In de periode van februari tot en met juni 2019 heb ik als afstudeerproject voor de hbo-opleiding ‘Logistics Management’ stagegelopen bij KLG. Het doel van het afstudeerproject was procesoptimalisatie en dan met name het POD-proces binnen KLG.

Ik heb met veel plezier stagegelopen bij KLG en dat kwam met name door de uitstekende begeleiding en betrokkenheid van meerdere collega’s binnen het bedrijf. Gezien de positieve reacties van beide kanten is mij de kans geboden om na afloop van de stage werkzaam te blijven binnen KLG.

Momenteel ben ik werkzaam op de afdeling Control Tower en ben ik voornamelijk bezig met het maken van analyses voor klanten en partners van KLG. Ook ben ik momenteel bezig met het implementeren van de verbeteringen welke tijdens mijn afstudeerperiode aan het licht zijn gekomen. Het geeft mij dan ook een goed gevoel en vertrouwen om te zien dat er ook daadwerkelijk wat gedaan wordt met de bevindingen uit mijn afstudeeronderzoek.”

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!