Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

“De afstudeerstage van de studie ‘ICT & Media Design’, bij Fontys Hogescholen in Eindhoven,  heb ik bij KLG Europe Venlo voldaan. Mijn opdracht was om een website (Partner Portal) te ontwikkelen. Deze portal maakt het mogelijk om de vrachtbrieven van de partners automatisch in ons systeem te zetten. Dit scheelde veel handmatig werk op meerdere plekken binnen de organisatie.

KLG is een open leerbedrijf waar je, mits jij je inzet, veel van kunt leren. In de jaren dat ik hier ben, heb ik met verschillende programmeertalen en databases gewerkt, vanaf de start van het software ontwerp tot het einde met de ondersteuning voor de eindgebruiker.

KLG Europe heeft me na mijn studie de kans aangeboden om mijn carrière te starten in de ICT. Als programmeur werken we (in teamverband) aan de KLG-portal waar klanten zendingen kunnen boeken, volgen en offertes kunnen opvragen. Aan diezelfde portal zijn onlangs ook de functionaliteiten van de Partner Portal (mijn eind-stage) toegevoegd. KLG neemt je stageonderzoek serieus en gaat met het eindresultaat aan de slag.

Naast “web”-projecten werken we ook met een Android-applicatie (native geschreven voor de nieuwsgierigen) om de planning van de rit op en neer te sturen voor de chauffeur tussen verschillende apparaten/ systemen. Tevens kan de afdeling Planning deze chauffeurs live volgen in hun applicatiesoftware.”

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!