Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

“Tijdens het derde studiejaar van mijn hbo-opleiding (Bedrijfsmanagement MKB) ben ik stage gaan lopen bij KLG. Mijn stageopdracht was gericht op het in kaart brengen van de kosten van het stukgoedsysteem 24plus. Doordat ik geen affiniteit had met logistiek, was veel informatie en een groot deel van mijn stageopdracht nieuw voor mij. Maar door de drive van de organisatie wilde ik meteen alle informatie snel eigen maken. Rond het einde van mijn stageperiode kreeg ik de mogelijkheid om te starten in een nieuwe functie, Management Assistant, en om van mijn voltijdstudie over te stappen naar de deeltijd variant. Door het ‘ons-gevoel’ en de drive in de organisatie ‘om er samen voor te gaan’ voelde ik me sinds de eerste dag van mijn stage al meteen thuis. Daardoor had ik het gevoel dat ik geen ‘nee’ kon zeggen tegen dit aanbod. Al was eerst de combinatie van werken/ leren wennen en aanpassen.

In het vierde jaar van mijn studie kreeg ik de mogelijkheid om mijn afstudeeropdracht uit te voeren binnen KLG. Dit dan wel met een totaal andere richting, namelijk Strategisch HR. Na mijn hbo ben ik gestart met fulltime werken en heb ik de logistiek mezelf nog meer eigen weten te maken.

Ondertussen ben ik bezig met het schrijven van de scriptie voor mijn Masteropleiding. Ik werk ondertussen al ruim vier jaar bij KLG en ik zit voor mijn gevoel nog steeds op de juiste plek. Ik voel me gewaardeerd en verantwoordelijk. Met een leuk team en kundige collega’s voel ik me thuis. Eigenlijk kan ik niets anders zeggen dan dat de quote ‘Borderless Logistics’ klopt! Door de kansen die je krijgt te nemen en te benutten zijn er borderless mogelijkheden om te groeien. KLG investeert in je mogelijkheden maar ook in jou als persoon.”

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!