Werken bij KLG
Werken bij KLG
Crossdock Uitdaging en afwisseling

Crossdock

Uitdaging en afwisseling

Bekijk 4 vacature(s)

Crossdock

KLG Europe is een wereldwijde logistieke dienstverlener. De afdeling crossdock (x-dock) is een belangrijk onderdeel in de logistieke keten.
Hier komen verschillende goederen binnen, worden herveeld en ook gelijk weer bij de uitgaande goederen geplaatst. De meeste goederen zijn binnen 24 uur binnengekomen en ook weer weg. Dit is dan ook direct het grootste verschil met een warehouse, waar goederen voor langere tijd worden opgeslagen.

Onze focus ligt met name op groupage/ deelladingen. Dit betekent dat je op het crossdock verschillende goederen met verschillende afmetingen zo efficiënt mogelijk in een trailer moet laden. Werken als loodsmedewerker in ons crossdock betekent veel afwisseling en uitdaging. De voornaamste werkzaamheden zijn laden, lossen, scannen, stickeren, opmeten, wegen en controleren. Dit doe je met scanningsapparatuur en een heftruck of EPT.

Werken op het crossdock bij KLG Europe?

Op de loods (crossdock/ x-dock) komen de verschillende goederen binnen. Hier worden ze herverdeeld en zijn ze binnen 24 uur weer weg. Dit is dus anders dan een warehousing loods. Hier staan de goederen namelijk voor langere tijd opgeslagen. Werken op het crossdock is erg afwisselend en dynamisch. Het is een hectische werkomgeving waarin je samen met je collega's de schouders eronder zet en zorgt dat alle goederen tijdig en correct weer weg gaan. Je werkt voornamelijk met een heftruck en/ of elektrische pallet wagen en bent bezig met laden, lossen, stickeren, scannen, etc.

Speel video
Huub Seuren

""Het team bij KLG is erg collegiaal. Iedereen helpt elkaar en samen zetten we de schouders eronder.""

- Huub Seuren, Crossdock Loodsmedewerker

Vacatures voor crossdock

Uitdaging en afwisseling

  • Selecteer jouw profiel
  • Selecteer een vestiging

Selecteer jouw profiel

Selecteer een vestiging