Werken bij KLG
Werken bij KLG
Werken in de dynamische wereld van logistiek

Werken in de dynamische wereld

van logistiek

Bekijk 2 vacature(s)

Werk mee aan de toch al hoge klanttevredenheid

Jij staat bekend om je luisterend oor, empathisch vermogen en behulpzaamheid. Je hebt zelfvertrouwen en denkt in oplossingen. Je haalt plezier uit het ontzorgen van klanten en het bieden van een optimale service. Werk mee aan de toch al hoge klanttevredenheid van onze bedrijf en solliciteer vandaag op onze customer service vacatures.

Iedere dag is anders
De logistiek is een dynamische en snel veranderende wereld. Wie eenmaal in de logistiek werkt, is vaak hooked. Dit maakt een baan in de customer service bij KLG ook zo interessant. Je werkt bij een wereldspeler, maar geniet van de persoonlijke warme contacten. Elke dag in de logistiek staat garant voor nieuwe uitdagingen. Die pak je met beide handen aan en je weet dat je altijd kunt vertrouwen op de ruime kennis van het team dat achter je staat.

 

Werken als Customer Service medewerker bij KLG Europe?

Kwaliteit staat bij KLG hoog in het vaandel. We denken met de klant mee in oplossingen, zijn innovatief, proactief en ondernemend. Bij KLG bieden we Borderless Logistics en een ongekende dienstverlening. De Customer Service afdeling is dan ook een erg belangrijke schakel in onze organisatie. Als Customer Service Employee is het je taak om de klant met alle vragen te ontzorgen en om problemen op te lossen, het liefst nog voordat de klant er maar erg in heeft.

Speel video
Linda Coppens

""Mijn werk is zeer afwisselend. Ik vind het een heerlijk gevoel om op het einde van de dag een bulk orders weg te hebben gewerkt. En wanneer er op de ronde van de chauffeur iets gebeurt, dan komt hij bij mij uit en is het de uitdaging om direct een oplossing te bedenken.""

- Linda Coppens, Key Accounts

Onderhoud jij contacten met plezier?

Bekijk onze vacatures customer service

  • Selecteer jouw profiel
  • Selecteer een vestiging

Selecteer jouw profiel

Selecteer een vestiging