Werken bij KLG
Werken in de dynamische wereld van logistiek

Werken in de dynamische wereld

van logistiek

Bekijk 1 vacatures

Werk mee aan de toch al hoge klanttevredenheid

Op een feestje ben jij vaak vooral bezig met het bijschenken van de glazen, het vullen van de chipsbakjes en kletsen met een pot koffie in je hand. Je haalt plezier uit het zorgen voor mensen en een optimale service verlenen aan de opdrachtgevers van KLG Europe. Werk mee aan de toch al hoge klanttevredenheid van onze bedrijf en solliciteer vandaag op onze customer service vacatures.

Iedere dag is anders
De logistiek is een dynamische en snel veranderende wereld. Wie eenmaal in de logistiek werkt, is vaak hooked. Dit maakt een baan in de customer service bij KLG ook zo interessant. Je werkt bij een wereldspeler, maar geniet van de persoonlijke warme contacten. Elke dag in de logistiek staat garant voor nieuwe uitdagingen. Die pak je met beide handen aan en je weet dat je altijd kunt vertrouwen op de ruime kennis van het team dat achter je staat.

 

Linda Coppens

""Mijn werk is zeer afwisselend. Ik vind het een heerlijk gevoel om op het einde van de dag een bulk orders weg te hebben gewerkt.. En wanneer er op de ronde van de chauffeur iets gebeurt dan komt hij bij mij uit en is het de uitdaging om direct een oplossing te bedenken.""

- Linda Coppens, CS

Onderhoud jij contacten met plezier?

Bekijk onze vacatures customer service

  • Selecteer jouw profiel
  • Selecteer een vestiging

Selecteer jouw profiel

Selecteer een vestiging