Werken bij KLG
Werken bij KLG
Aimé Clevis

Aimé Clevis

Sales

"Iedereen fungeert goed samen en dat vind ik erg prettig."

Op mijn zestiende heb ik gekozen om de opleiding Commerciële Medewerker Binnendienst en Buitendienst te volgen aan de Gilde Opleidingen te Venlo. Tijdens het eerste schooljaar moesten we op zoek naar een stagebedrijf. Op aanraden van mijn docent ben ik bij KLG terechtgekomen. Zij gaf namelijk aan dat KLG een goed stagebedrijf is. Dit bleek ook zo te zijn, uiteindelijk heb ik alle drie de stages met plezier bij KLG volbracht.

Mijn eerste stage was van korte duur en deze wilde ik graag uitbreiden met een tweede stage. Hierdoor was ik in staat me meer te verdiepen in de werkzaamheden en het bedrijf. Na ook deze stageperiode te hebben afgerond en de eindstage aanbrak besloot ik om wederom een beroep te doen op KLG. Aangezien ik niet de intentie had om na het behalen van mijn diploma verder te studeren hoopte ik erop na deze stage in dienst te mogen treden van KLG. Ik kende het bedrijf en daarmee werden mijn verantwoordelijkheden ook steeds serieuzer en interessanter.

Nadat ik mijn diploma had behaald, mocht ik direct aan de slag bij KLG. Ik ben begonnen met de sales mail om o.a. dagprijzen af te geven, maakte offertes en verrichte andere salesgerichte taken.

Uit de salesmail heb ik veel kennis kunnen halen, niet alleen hoe KLG intern werkt, maar ik heb ook veel transport gerelateerde kennis opgedaan.
Na anderhalf jaar ben ik doorgegroeid naar een nieuwe uitdaging. Tijdens een salesmeeting kwam naar voren dat er een positie vrij zou komen voor een binnendienst functie . Ik heb toen aangegeven dit graag te willen doen en kreeg deze kans. Ik mocht allerlei ondersteunende taken uitvoeren voor een buitendienst medewerker en voerde voornamelijk veel acquisitiegesprekken.
Deze functie voer ik nu al 3.5 jaar uit met veel plezier.

Zelf heb ik altijd al de ambitie gehad om door te groeien naar de buitendienst, om zelf een klantenbestand op te bouwen en te beheren.  Maar eerst had ik de nodige ervaring nodig om mezelf te kunnen ontwikkelen en klaar te stomen voor deze functie. Door de jaren heen heb ik mijn ambitie hiervoor uitgesproken en ik zal in kwartaal vier van 2020 doorgroeien naar de buitendienst.  

Ik vind het leuk om bij KLG te werken. KLG was oorspronkelijk een familiebedrijf, maar het voelt nog steeds als een grote werkfamilie waarin de lijnen kort zijn. Vooral op de salesafdeling is het fijn dat je bij de juiste persoon kan aankloppen, overleggen en vervolgens snel een beslissing kan maken. We werken in een leuk en prettig team. Iedereen fungeert goed samen en dat vind ik erg prettig.

KLG is een fijne werkgever, omdat ze je de ruimte geven jezelf te ontwikkelen en dit ook gezien wordt. Je kent iedereen en weet hoe de lijnen intern lopen. KLG heeft een mooie mix tussen een groot en tevens klein bedrijf. Zo vertel ik ook onze klanten vaker dat wij de mogelijkheden van een grote logistieke firma kunnen bieden en tevens de flexibiliteit en service van een kleine firma. Dit vind ik persoonlijk een goede combinatie.

Ik heb zin in een mooie carrière bij KLG en ga me inzetten om hier met nieuwe potentiele klanten aan de slag te mogen. Ik hoop hier nog zeker enige tijd rond te mogen lopen.

Linsey van Leeuwen

WIl jij meer weten? Neem dan nu contact op!

Linsey van Leeuwen HR Coordinator 077 324 50 58