Werken bij KLG
Werken bij KLG
Carole van Bergen

Carole van Bergen

Pallet administratie

"Indien je ambities hebt om je te ontwikkelen, zal KLG daar zeker positief tegenover staan."

Ik ben ooit begonnen op de Planning en daarna heb ik nog gewerkt op de afdeling Sales. Inmiddels zit ik dan op de afdeling Emballage en ondersteun ik ook de Operations Manager administratief. Indien je ambities hebt om je te ontwikkelen, zal KLG daar zeker positief tegenover staan.

Samen met mijn collega ben ik verantwoordelijk voor de afdeling Emballage. Wij hebben de vrijheid om zelf onze werkzaamheden in te delen en gaan flexibel om met het verwerken van alle gegevens. Zolang we aan het einde van de dag maar alles geregeld hebben. Vooral deze vrijheid is voor mij heel belangrijk!

Iedere dag is anders en dat is heel fijn. Tevens zorg ik samen met mijn collega ervoor dat we een positief resultaat bereiken. We zijn daar best fanatiek in.

We hebben een fijn team. In de periode dat ik thuis werkte vanwege het Corona virus viel me echt op dat ik vooral de collega’s gemist heb.

Binnen KLG doet iedereen zijn best om zijn beste beentje voor te zetten. De betrokkenheid van het personeel is typerend voor de “ KLG mentaliteit”.

Linsey van Leeuwen

WIl jij meer weten? Neem dan nu contact op!

Linsey van Leeuwen HR Coordinator 077 324 50 58