Werken bij KLG
Ontwikkelingsmogelijkheden

Ontwikkelingsmogelijkheden

Ben gelukkig in je werk

Training transport en logistiek terwijl je werkt

We bieden je de wereld, maar je mag ook lekker op je plek blijven. De reden dat veel van onze medewerkers jarenlang bij KLG Europe blijven werken is dat wij jou alle ruimte geven om je te ontwikkelen op een manier die jij prettig vindt. Wanneer jij gelukkig bent in jouw werk, zijn wij gelukkig voor jou. Als familie komen we voor elkaar op en trekken we met elkaar op. En daar liggen als je interesse hebt ook kansen op verdere ontwikkeling.

Verschillende niveaus, diverse invalshoeken

Wij bieden onze 1100 medewerkers een baan die bij ze past. Sommigen hebben hier geen opleiding voor gevolgd, anderen meerdere. Er is voor iedereen een juiste plek. We hebben stageplekken en senior functies. Je kunt je inzetten voor het perfect ordenen van onze duizenden kilometers magazijn, tot het leveren van de goederen in China. Wie wil kan met de juiste inzet doorgroeien en in overleg is er ruimte om opleidingen te volgen.

Leren op de werkvloer

Bij je directe collega’s zit veel kennis en iedereen helpt elkaar graag. We steunen elkaar en trekken op als een team. Zo loopt KLG altijd voorop in de markt. Niet omdat we er per se naar streven innovatief te zijn, maar omdat we alle nieuwe vragen van onze opdrachtgevers positief willen beantwoorden. Je leert bij ons op de werkvloer. Iedere dag overigens: ook als je al 15 jaar in dienst bent. Dat maakt de transport en logistiek zo leuk.

Blijf op de hoogte

Blijf leren! Ook op jouw werk. KLG Europe biedt grenzeloze mogelijkheden voor haar medewerkers. Zoek een vacature die bij jou past en kom bij ons werken. Is er nu geen geschikte posities beschikbaar, meld je dan aan voor onze job alerts.