Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Het leukste werk in de transport en logistiek

Bij KLG Europe maken onze mensen het verschil. Wie op zoek is naar een leuke baan in de transport en logistiek moet bij ons zijn. Met 15 vestigingen in 3 landen is er altijd passend werk voor een starter of professional zoals jij. Ons, van origine familie-, bedrijf, biedt een gemoedelijke onderlinge sfeer terwijl je toch in een internationaal concern werkt. China is voor ons net zo ver weg als Eindhoven.

Transport begint met een auto

Het waren andere tijden toen KLG Europe begon onder de naam Kuijken Transport. Met een kleine auto deed opa Kuijken voornamelijk de transport en logistiek voor melkbedrijven. Van lieverlee kwamen daar steeds meer veehandelaren bij. Wat hyperlokaal begon, werd zo steeds een stukje nationaler en vervolgens mondialer.

Transport en logistiek wereldwijd

In 1947 vervoert Kuijken Transport de eerste internationale vrachten en begin jaren 80 kiezen we ervoor om ons te specialiseren in twee deelmarkten: containervervoer en groupagevervoer naar Frankrijk. Een ongebruikelijke stap voor die tijd, maar succesvol gebleken. Door verschillende overnames en explosieve groei gaan we daarna verder onder de naam KLG Europe. Overigens hebben we inmiddels al kantoren in Roemenië en Engeland. En zijn we in 2019 overgenomen door Sinotrans Limited.

Meer informatie over de geschiedenis van KLG Europe.  

Medewerkers maken het verschil

Ondernemerschap, groei en vertrouwen spelen de hoofdrol in onze geschiedenis. Daar zijn we trots op. We staan met beide benen op de grond en in het bedrijf. Innovatie is een van de kernbegrippen bij KLG. Niet omdat we per se de eerste in alles willen zijn, maar omdat we altijd meedenken met de klant. Alle vragen beantwoorden we met een concrete oplossing. Zo lopen we al jaren voorop in de markt.

Blijf op de hoogte

Werk mee aan de toekomst van KLG Europe. We bieden jou grenzeloze mogelijkheden en een stabiele thuishaven. Meld je aan voor de job alerts en blijf op de hoogte van onze vacatures.

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!