Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
lucht enzeevracht

Lucht- en zeevracht
EEN BAAN BIJ KLG BRENGT JE OVER DE HELE WERELD

KLG Europe werkt grenzeloos en verzorgt dus ook intercontinentaal luchttransport en zeetransport. We hebben verschillende vestigingen in de buurt van belangrijke vliegvelden en wereldhavens. In Rotterdam (Nederland), Constanta en Boekarest (Roemenië). Solliciteer dus op een transport vacature bij KLG Europe en er gaat een wereld voor je open. Waar wil jij terecht komen?

Bekijk 1 vacature(s)

Lucht- of zeetransporteur bij KLG

Wij bieden deur-tot-deuroplossingen. Ook aan de andere kant van de wereld. Onze klanten komen bij ons voor het totaalpakket zoals de bijbehorende douane-afhandeling, documentatie, verzekeringen en warehousing in één van onze wareshouses. Jij kunt meewerken aan deze logistieke puzzel die we iedere keer weer sneller, efficiënter en beter oplossen. Solliciteer op één van onze transport vacatures en ga aan de slag.

maxresdefault

Wat is jouw drive?

De belangrijkste factor van ons succes is ons team. Een groot aantal collega’s is al jarenlang in dienst bij KLG en daar zijn wij trots op! “Waarom werk jij bij KLG en wat is jouw drive?"

Gerelateerde vacatures

dx5a7821
Lucht- en zeevracht

Container Chauffeur

Rotterdam
40 uur
MBO

KLG Europe is een wereldwijde logistieke dienstverlener. We hebben een breed portfolio aan klanten en bieden een groot scala aan logistieke diensten aan. Deze diensten kun je onderverdelen onder dr...

Bekijk alle Lucht- en zeevracht vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!