Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
fotodia6..

Planning
VIND JIJ DE BESTE ROUTE? GA VOOR EEN UITDAGING IN DE LOGISTIEK ALS PLANNER!

Alle leveringen moeten op de snelste en meest efficiënte manier op de plaats van bestemming terecht komen. Als planner vind jij snel de beste route. Je onderhandelt over prijzen, stelt contracten op en verzorgt vrachtbrieven, het manifest en de afrekening. Daarnaast regel je alles rondom vrachtpenningen, invoerrechten, goederenverzekering en opslag. Je geeft advies aan onze klanten en zorgt dat onze vervoerders iedere grens zonder vertraging oversteken.

Bekijk 2 vacature(s)

Geen dag is hetzelfde

hqdefault

Het werk als planner is erg uitdagend en afwisselend. Je bent continu bezig met het oplossen van logistieke uitdagingen voor onze klanten. Wil jij weten hoe het is om te werken op onze planningsafdeling? Bekijk dan nu deze video. Drie planners (transport coordinators) vertellen je wat hun dagelijkse werkzaamheden zijn, wat voor hen de uitdaging is in deze functie en hoe het is om te werken bij KLG.

Verhalen van collega's

knipsellars

"Ik heb nog nooit zo’n gestructureerde start van mijn stage gehad"

Lars Van Gennip
Stagiair planning
Het verhaal van Lars
jan

"KLG biedt je de vrijheid en mogelijkheden om je als stagiair goed te ontwikkelen binnen een leuk team met een goede sfeer."

Jan Verberne
Stagiair planning
Het verhaal van Jan

Gerelateerde vacatures

dx5a7808
Planning

Baliemedewerker transport Eersel

Eersel
40 uur
MBO

Houd jij van een afwisselende baan? Heb je een flexibele instelling en weet je makkelijk contact te leggen? En ben jij van alle markten thuis? Dan word jij wellicht onze nieuwe collega! Dagelijks ...

dx5a7619
Planning

Transportplanner Eersel

Eersel
40 uur
MBO / HBO

Ben jij de energieke teamplayer, die ons betrokken team van planners komt versterken? Je  hebt plezier in het kloppend maken van onze planning. Je ziet het als een uitdaging om elke dag in con...

Bekijk alle Planning vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!