Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Lars van Gennip, stagiair planning, 4de jaars, student Manager Transport en Logistiek aan het Summa College in Eindhoven

Vanaf februari 2023 doe ik mijn afstudeerstage bij KLG Europe in Eersel. Ik ben bij KLG Europe terecht komen door middel van een bedrijvenmarkt. De familiaire werksfeer sprak mij gelijk erg aan! Ook het jonge wagenpark en de verhuizing naar het nieuwe pand vond ik een interessant gegeven. De eerste indruk binnen KLG was zeer positief! Ik kreeg een uitgebreid inwerkprogramma en heb kennis mogen maken op zo goed als alle afdelingen van KLG Eersel. Hierdoor heb ik een goed beeld gekregen van wie welke taken heeft en welke taken ik eventueel op zou kunnen pakken. De gestructureerde start van mijn stage heeft mij positief verrast, dit heb ik nog niet eerder meegemaakt op een andere stageplek.

Ik ga een half jaar meewerken op de afdeling planning (import/export) waarbij ik werk aan mijn eindexamenopdracht en ondersteunende taken uitvoer. Mijn opdracht heeft betrekking op het personeelsbeleid. Ik heb zin om nog meer ervaring op te gaan doen met betrekking tot het plannen, daarnaast kijk ik ook uit naar de verhuizing. Ik ben benieuwd wat dit allemaal met zich meebrengt en welke invloed dit zal hebben op de organisatie en collega´s.

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!