Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
warehousingenlogistiek

Warehousing
OPLOSSING OP MAAT

KLG Europe is een specialist als het gaat om warehousing. De 15 eigen vestigingen en onder andere warehouses van KLG, verspreid over 3 landen, zijn modern ingericht en beschikken over de juiste technologie om onze klanten verder te helpen. Als lid van ons warehouse team verwerk je de goederen van onze klanten optimaal.

Bekijk 5 vacature(s)

Regisseur van goederenstromen

De klanten van KLG komen uit heel de wereld en ons werkgebied bestaat uit een grote diversiteit aan sectoren. De uiteenlopende sectoren houden het werk afwisselend en vragen een oplossing op maat. Bij KLG bied je alle mogelijke logistieke oplossingen. Van voorraadbeheer tot assemblage, en van verpakken en herpakken tot labeling. Je denkt mee, werkt samen, optimaliseert processen en bent regisseur van goederenstromen. Er zijn zowel mogelijkheden op de loods als op kantoor.

Verhalen van collega's

kevinvandreumel

"Je krijgt veel vertrouwen bij KLG."

Kevin van Dreumel
Allround loodsmedewerker warehouse
Het verhaal van Kevin
maxresdefault

Werken op het Warehouse als Loodsmedewerker bij KLG Europe?

Werken op ons warehouse als loodsmedewerker betekent dat je de hele dag lekker bezig bent met alle facetten die te maken hebben met de opslag van goederen. De voornaamste werkzaamheden zijn natuurlijk het laden en lossen van goederen, orderpicking, packing en (re)labeling. Daarbij vinden we het belangrijk dat de loods te allen tijde op orde is. Dit betekent dus dat je werkt in een overzichtelijke opgeruimde loods.

Gerelateerde vacatures

erikvanvelthoven
Planning

Orderplanner Waalwijk

Waalwijk
40 uur
mbo

Heb jij affiniteit met logistiek en warehousing? Hou je van een dynamische werkomgeving? En beschik jij over een flexibele en stressbestendige werkhouding? Dan ben jij de nieuwe warehouse coör...

niekhendriks
Warehousing

Teamleader Waalwijk

Waalwijk
40 uur
mbo

Heb jij ervaring met het begeleiden van een team in een warehouse omgeving? Ben jij nauwkeurig, flexibel en toon je eigen initiatief? En wil jij graag werken in een twee ploegendienst in een volled...

Bekijk alle Warehousing vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!