Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

“Er stond geen vacature open, maar mijn schoonvader vertelde dat je bij KLG altijd even kunt bellen. Dat deed ik en vijf weken later mocht ik al aan de slag. Ik belde op de gok naar KLG Europe omdat ik een baan in de buurt zocht. Aan de telefoon zeiden ze al altijd op zoek te zijn naar goede mensen en ik mocht dan ook meteen op gesprek komen. Het leukste vind ik de afwisseling in het warehouse. Dan ben ik aan het laden, het volgende moment aan het lossen en tussendoor heb ik contact met de chauffeurs. Heerlijk om zo door de warehouse te rennen.”

Werken bij KLG Europe bevalt me prima. Er zijn volop doorgroeimogelijkheden en je hebt leuke collega’s. Een kantoorbaan zal nooit wat voor mij zijn, maar ook dan kun je binnen KLG Europe nog alle kanten op. Je krijgt veel vertrouwen bij KLG Europe. Als mijn leidinggevende op vakantie is, mag ik zijn taken overnemen. Ze geven je altijd de kans om door te groeien wanneer je die ambitie hebt.
Ik werk met leuke collega’s. Er heerst een goede sfeer en we kunnen overal met elkaar over praten. Of dat nu om werk gaat of om alles wat daarbuiten valt.”

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!