Werken bij KLG
Werken bij KLG
Als medior ben je op zoek naar een uitdaging

Als medior

ben je op zoek naar een uitdaging

Bekijk 20 vacature(s)

De start van jouw uitdaging met borderless mogelijkheden

Een medior functie bij KLG Europe is uitdagend. Als medior heb jij al enkele jaren ervaring in jouw vakgebied en nu ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en verdiepen in een afwisselende baan met veel uitdaging. En aan de andere kant wil je je opgedane ervaring toepassen binnen KLG en hierop verder bouwen. Onze branche staat bekend om zijn dynamische karakter. “Iedere dag nieuwe uitdagingen” en “geen dag is hetzelfde”, dat zijn de termen waar wij passie voor hebben. Het oppakken van deze logistieke uitdagingen doe je niet alleen, er staat altijd een team met ervaring voor je klaar. Samenwerken en elkaar naar een hoger niveau tillen, zijn onderdeel van onze organisatie. Eveneens persoonlijke ontwikkeling en groei zijn onderdeel van onze kernwaardes. Als organisatie ontwikkelen en groeien we, we bieden deze kans dan ook graag aan onze medewerkers

Het voelt als thuiskomen
Samen werken we aan de supply chain van onze klanten om deze iedere dag een stukje beter, sneller, efficiënter en nog duurzamer te maken dan gisteren. Dit zou ons zonder gemotiveerde medewerkers met dezelfde passie niet lukken. Van Chauffeur tot Magazijnmedewerker, van Key Account Medewerker tot aan Planner, iedereen in ons team is even belangrijk voor het bereiken van ons optimale eindresultaat. Samen zetten we de schouders eronder.

Verleg je grenzen
KLG Europe is een vooraanstaande logistieke dienstverlener in Europa. We hebben verschillende eigen vestigingen in Europa, hebben 1100 collega’s, zijn gespecialiseerd in Europees groupage vervoer, beschikken over eigen warehouses, een eigen douane team en we bieden onze klanten passende logistieke oplossingen. We staan voor kwaliteit met de focus op kosten.
We hebben als organisatie een grote groeiambitie die we de komende jaren voortzetten. Maar hierbij willen we onze normen en waarden, die ons sterk maken, behouden. Deze groei zorgt op verschillende vakgebieden voor (persoonlijke) mogelijkheden en kansen. We bieden je een stabiele thuishaven met de wereld aan jouw voeten.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Wij geven mediors de kans om verder te groeien en te ontwikkelen. Vind jouw nieuwe uitdaging bij KLG Europe.

Speel video

Vacatures voor Medior

Vind je nieuwe uitdaging

  • Selecteer jouw vakgebied
  • Selecteer een vestiging

Selecteer jouw vakgebied

Selecteer een vestiging