Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Op 8 november 2018 werd KLG Europe tijdens een feestelijke meeting van Meet the Youngsters uitgeroepen tot de aantrekkelijkste werkgever van Noord- Limburg.

KLG is super trots op deze mooie titel.

Erik Loijen – general manager KLG Europe – Venlo bv: “Onze mensen vormen de basis van ons bedrijf en succes. Zij zijn de belangrijkste factor. Een groot aantal van onze medewerkers is al jarenlang bij ons in dienst. De titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Noord – Limburg 2018 – 2019 is voor ons opnieuw een bewijs dat het ons lukt om onze medewerkers zich onderdeel te laten voelen van ons familiebedrijf”.

KLG Europe staat voor Borderless Logistics en biedt haar mensen naast grenzeloze mogelijkheden ook een stabiele thuishaven waarin geïnvesteerd wordt in groei en ontwikkeling. Momenteel is KLG Europe in handen van de derde generatie van de familie Kuijken. Met de broers Kees en Ad aan het roer van de organisatie wordt er verder gewerkt aan een cultuur die jaren eerder is gekweekt. We sporen mensen constant aan grenzen te verleggen. Qua werk uiteraard, maar ook wat betreft werkinstelling.

De verkiezing werd georganiseerd door MeettheYoungsters.nl in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB-Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020, Limburgse Land en Tuinbouwbond en WijLimburg.

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!