Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

KLG Europe  zet zich al enkele jaren in voor het enthousiast maken van leerlingen, studenten en werkzoekende voor de sector transport en logistiek.

Tijdens dit evenement wordt op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met de sector. De logistieke sector ontwikkelt zich in een hoog tempo tot een kennisintensieve industrie. Data is de kern van een goede keten! Tijdens “Beleef de logistieke keten” geven de deelnemende partijen een aantrekkelijke kijk in de logistiek.  Dit bevordert het positieve imago van de sector en helpt om alle vooroordelen achter ons te laten.

De branche wordt tegenwoordig gedomineerd door snelheid, technische snufjes, innovatie en ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol. Dit in tegenstelling tot wat veel mensen denken bij een baan in de logistiek, waarbij nog veel gedachtes anders zijn. Zoals stoffig en het tillen van zware dozen.

Ook binnen de logistieke sector is de vraag naar medewerkers de afgelopen jaren fors gestegen. De vraag naar goede vakmensen is groter dan het aanbod. Als strategische partner van verschillende logistieke opleidingen ziet KLG Europe dit als een unieke kans om hierop nog beter samen te werken.  Het enthousiasmeren van leerlingen, studenten en werkzoekende doen we door ze verschillende programma’s aan te bieden over verschillende dagen. Op deze manier beleeft iedere doelgroep de keten en worden de kansen ontdekt binnen onze mooie branche.

Wij investeren en delen graag onze kennis met andere. Samen met het onderwijs planten wij de zaadjes voor onze medewerkers over enkele jaren.

maxresdefault

Bekijk hier de aftermovie van het wederom geslaagde evenement op woensdag 6 september 2023, donderdag 5 oktober 2023 en donderdag 23 november 2023. Tijdens deze dagen hebben we kennis gedeeld, kennis gemaakt en iedereen de keten laten beleven. Op naar volgend jaar!

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!