Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Beste Leerbedrijf 2021!

De uitslag van de verkiezing Beste Leerbedrijf 2021 van Sectorinstituut Transport en Logistiek is bekendgemaakt en we zijn super trots dat we mogen vermelden dat we tweede van heel Nederland zijn geworden!

We ontvingen een mooi award en prijzenpakket en een prachtig juryrapport. De conclusie van dit rapport willen we graag met jullie delen. Hierin wordt direct duidelijk waarom je bij ons stage moet komen lopen!

KLG Europe Venlo is een grote logistieke dienstverlener en een sociaal leerbedrijf. Niet voor niets werd het bedrijf gekozen tot Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg van 2019/2020. KLG Europe Venlo is een organisatie waar ieder jaar een groot aantal studenten van mbo tot hbo de basis legt voor een succesvolle toekomst in de sector transport en logistiek. De jury kan bij dit leerbedrijf geen noemenswaardige verbeterpunten noemen. KLG Europe Venlo heeft zijn zaken goed voor elkaar!

KLG Europe Venlo heeft zich als leerbedrijf ontwikkeld naar een zeer hoog niveau. De doordachte en gestructureerde manier van werken geeft studenten overzicht en voorkomt dat ze worden overvraagd. Het opleiden van student-werknemers is een team effort. De continuïteit is geborgd. De begeleiding van studenten is organisatorisch stevig verankerd en niet gebonden aan de inzet van één persoon. KLG Europe Venlo is uitstekend georganiseerd en de studenten zijn tevreden. Gabby Delhaas: 'Een student stuur je met een goed gevoel naar dit bedrijf.' Huub van den Dungen: 'KLG Europe Venlo biedt kansen aan studenten vanaf de start van hun opleiding. Daarmee onderscheidt het bedrijf zich van de meeste andere leerbedrijven.' Caroline Blom: 'Binnen KLG Europe Venlo heerst een winnaarsmentaliteit en het is een buitenkans voor studenten om daar hun opleiding te doen.' Jan Kuipers: 'KLG Europe Venlo heeft alles perfect geregeld: een goede sfeer, processen op orde en tevreden studenten.' KLG Europe Venlo zet zich tot slot voortdurend in om onderwijs en arbeidsmarkt dichter bij elkaar te brengen. Een compliment waard van de jury!

 

Over een paar maanden begint het volgende stagesemester en ook dan hebben we weer voldoende stageplekken en opdrachten beschikbaar. Interesse? Houd dan onze website in de gaten of stuur een berichtje naar sollicitaties@venlo.klgeurope.com

Bekijk hieronder twee filmpjes over stage lopen bij KLG om een nog betere indruk te krijgen van KLG als Leerbedrijf. 

 

     

 

Deze verkiezing is een initiatief van Sectorinstituut Transport en Logistiek

 

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!