Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Goede medewerkers wil je boeien en binden. Dat is een reden om werknemers ontwikkelingsmogelijkheden te bieden.

Ontwikkeling leidt daarnaast tot minder verzuim. Met een opleiding, training of cursus welke past bij de ambities van de medewerker en ons als organisatie, dan heb je een win-win situatie.

Opleidingstrajecten kunnen ook een onderdeel zijn van onboarding, een introductieprogramma voor nieuwe medewerkers. Nieuwe medewerkers voelen zich beter geholpen en meer welkom door die zachte landing. Wij geloven in een goed begin, welke de basis is voor een fijne samenwerking. Samenwerkingen met onderwijsinstellingen, zoals Gilde Opleidingen, is hierbij een belangrijke factor.

“Samen zorgen we ervoor dat theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten. De juiste scholing voor de werknemers van de toekomst, dat de visie die we samen delen.”
Rob van den Brandt – Operations Manager

Ontwikkelen van onze medewerkers, maar ook de werknemer van de toekomst, brengen we samen met Gilde Opleidingen te weeg. Ben je geprikkeld en ben je benieuwd welke vacatures we hebben? Of ben je benieuwd naar de bloei-verhalen van oud stagiairs welke nu onze collega’s zijn? Lees dan hier snel verder!

De medewerker van de toekomst | Binden en boeien - KLG Europe

(Bron: Gilde Opleidingen)

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!