Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Als wereldwijde logistieke dienstverlener vinden we het belangrijk om te investeren in de jongere generatie. De Gilde Opleidingen hebben een Logistiek College met diverse uiteenlopende opleidingen die betrekking hebben op de logistieke sector. 

Dit jaar hebben zij een nieuwe brochure uitgebracht waarin ook onze Assistent Loodsbaas van het Warehouse, Rob Driessen, aan het woord komt. Hier zijn we natuurlijk trots op en dit willen we graag met jullie delen!

De volledige brochure download je hier. 

Rob Driessen - Assistent Loodsbaas Warehouse en Stagebegeleider

“We vinden het belangrijk om te investeren in de medewerkers van de toekomst. Daarom hebben we in het Warehouse en op andere afdelingen, zoals de Planning, IT en Sales elk semester verschillende stagiairs. De studenten die bij ons stage lopen, variëren van niveau 2, 3 of 4 en van bol tot bbl. Sommigen hoef je bij wijze van spreken niets meer te leren, die hebben al stageervaring. Dat is natuurlijk fijn, maar het is ook een uitdaging en daardoor leuk om je de kneepjes van het vak te leren. Stagiairs worden bij ons nooit in het diepe gegooid. We maken altijd een inwerkschema en je krijgt een buddy toegewezen. Ben je er klaar voor? Dan kun je zelf aan de slag. Als er dan iets is, kunnen ze altijd bij mij terecht. Uiteindelijk werk je mee als volwaardig collega. We leren je tijdens zo’n stage goed kennen en wie weet is er wel een match voor de langere termijn. Dat gebeurt geregeld. Er zijn er een aantal die zijn doorgegroeid van de vloer naar kantoor. Die zijn ooit als aankomend medewerker (via bbl) begonnen en doorgegroeid naar warehouse coördinator. In de logistiek is geen dag hetzelfde. Elke dag is opnieuw een uitdaging. Je denkt soms dat je helemaal voorbereid bent op de volgende dag en dan loopt het totaal anders. Het is fijn dat je dan toch met je team inclusief stagiairs alles tot een goed einde weet te brengen. Van dat teamgevoel krijg ik een big smile op mijn gezicht. Daar doe ik het voor.”

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!