Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

KLG Kanjer, wat is dat?

Bij KLG Europe begeleiden we elk semester meer dan tien stagiairs van diverse opleidingen op verschillende afdelingen. Iedere keer zijn we weer onder de indruk van dit jonge talent wat we mogen ontvangen bij KLG. We zijn er trots op dat we de Next Generation mogen begeleiden en enthousiast mogen maken voor dit mooie vak. Hier besteden we graag extra aandacht aan en geven er ook iets extra’s voor terug.

Afgelopen semester was het de eerste keer dat we de KLG Kanjer hebben uitgereikt. We hebben dit nu ook op de andere vestigingen uitgerold en gaan dit elk stagesemester opnieuw doen. 
Elke stagiair dingt mee voor de titel: KLG Kanjer! Aan het einde van het semester wordt door de praktijkopleiders van KLG beoordeeld wie deze titel heeft verdiend. Uiteraard is het eindresultaat van je stage belangrijk, maar we nemen ook persoonlijke groei, collegialiteit, inzet, etc. mee.

De KLG Kanjer ontvangt dan een mooi pakket waar hij zowel op de korte termijn plezier van heeft, maar ook later in zijn of haar verdere carrière kan gebruiken.

Jannes Bruijnen uitgeroepen tot de eerste KLG Kanjer!

Jannes Bruijnen volgt de opleiding Manager Transport en Logistiek (mbo niveau 4) aan de Gilde Opleidingen. Hij heeft afgelopen semester een meewerkstage uitgevoerd bij New Silk Way Logistics. Zijn stagebegeleider Oscar Vermeij was erg trots op hem en nomineerde Jannes onder andere voor de volgende redenen: Jannes heeft zich ontwikkeld als een echte betrouwbare collega. Hij heeft NSWL / KLG als volledige medewerker in gigantische drukke tijden uit de brand geholpen. Jannes heeft aan weinig uitleg al voldoende, gaat zo goed als foutloos te werk in het systeem en is trots om te werken voor onze organisatie. Daarnaast is hij ook nog erg sociaal en hulpvaardig naar elke collega.

Jannes is momenteel bezig met het laatste jaar van zijn opleiding, maar we hoeven hem gelukkig nog niet te missen. Jannes heeft een bijbaantje aangeboden gekregen en is nog steeds onderdeel van onze KLG familie. 

Word jij de volgende KLG Kanjer?

Wij dagen je uit om ook stage te komen lopen bij KLG en de volgende KLG Kanjer te worden! 
Interesse? Neem contact op via sollicitaties@venlo.klgeurope.com of stuur een appje naar 06-43840042. 

Benieuwd naar andere stageverhalen bij KLG?

Lees dan hier wat andere stagiairs vertellen over hun stage bij KLG.

Of bekijk hier het filmpje. 

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!