Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Bij KLG vinden we het belangrijk om te investeren in de toekomst. Daarom hebben we ieder semester plaats voor diverse stagiairs binnen verschillende afdelingen. Binnen de verschillende vestigingen wordt per semester de KLG Kanjer uitgereikt. Wij zien onze stagiairs als grote toegevoegde waarde binnen ons bedrijf. Het is namelijk de volgende generatie die over een aantal jaren het bedrijfsleven in gaan: Our Next Generation!

whatsappimage2023 02 02at10.32.06[1]

KLG Kanjer Eersel: Jarno Smetsers

Jarno is de KLG Kanjer geworden in Eersel. De stageperiode van Jarno is begonnen op 24 november 2022 en zal tot 14 april duren. Jarno loop stage op het crossdock. Hij volgt momenteel de opleiding Logistiek Medewerker op het Summa College Transport en logistiek in Eindhoven. Naast de stage is Jarno tevens werkzaam als oproeper op de zaterdagen bij KLG Europe Eersel.

De leidinggevenden van Jarno zien hem als een prettige collega die de opgedragen werkzaamheden correct uitvoert. De stage bij KLG Europe is de eerste stage in de logistiek die Jarno volgt, hij heeft al vele stappen gemaakt. Dit komt mede doordat hij leergierig is en zich de taken snel eigen maakt.

 

foto12

KLG Kanjer Rotterdam: Enes Deli

Bij KLG Europe Rotterdam heeft Enes de KLG Kanjer gekregen! Hij heeft stagegelopen van 29 augustus 2022 tot en met 20 januari 2023 op de Import afdeling. Deze stage behoorde bij zijn opleiding Manager havenlogistiek aan het STC in Rotterdam.

Enes was een fijne collega die zijn taken en verantwoordelijkheden kende. Hij denkt goed na over hetgeen waar hij mee bezig is. Daarnaast stond hij altijd open om anderen te helpen, bijvoorbeeld wanneer een andere afdeling hier behoefte aan had.

Hij pastte erg goed in het Import team.

kanjervenlosemester12022 2023

KLG Kanjer Venlo: Marcel Szafranski

Marcel heeft stage gelopen bij KLG Europe Venlo vanaf 30 augustus 2022 tot en met 3 februari 2023. Marcel heeft stagegelopen voor zijn opleiding Assistent manager internationale handel bij Gilde opleidingen.

Hij heeft een mooie groei doorgemaakt en is niet vies van het aanpakken van dingen en daarbij een stapje extra te zetten. Hij heeft zich in zeer korte tijd onmisbaar gemaakt op de afdeling. Daarnaast maakte hij weinig tot geen fouten en pakt zaken snel op.

Hij stelt goede vragen en heeft aan weinig tekst en uitleg voldoende.

KLG Kanjers

Namens KLG willen wij alle Kanjers bedanken voor de inzet en de vernieuwende inzichten. We zijn er trots op dat we de Next Generation mogen begeleiden binnen KLG Europe. We hopen dat de Kanjers terugkijken op een leerzame periode bij KLG Europe en wensen ze veel succes voor de toekomst.

Building the future!

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!