Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

De tussenstand in de zoektocht naar de Aantrekkelijkste Werkgever 2024 is bekend. KLG Europe heeft vandaag de titel ‘koploper Aantrekkelijkste Werkgever 2024’ in ontvangst mogen nemen.

Om jongeren te binden, boeien en te enthousiasmeren voor de arbeidsmarkt wordt voor de negende keer deze verkiezing georganiseerd door Meet the Youngsters.  Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studenten en hun omgeving. Dit jaar doen er meer dan 200 bedrijven mee.

Linsey van Leeuwen, HR Manager KLG Europe: “Als organisatie vinden we de binding van onze eigen medewerkers belangrijk. Door teamgevoel, binding en het “ons-gevoel” maken we samen iedere dag het verschil voor onze klanten. Volledige logistieke ontzorging van onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Hierbij horen enkele waarden die bij ons in de organisatiecultuur onmisbaar zijn. Dit noemen we ons DNA, het “KLG DNA”! Om werkzoekende te binden, boeien en te enthousiasmeren voor de logistieke arbeidsmarkt, maar ook voor ons als werkgever brengt deze titel veel meerwaarde”.

Wil jij ons helpen zodat we ook dit jaar de titel Aantrekkelijkste Werkgever wederom mogen dragen?

Stem dan vanaf 15 april op KLG Europe via: www.klgeurope.com/vote

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!