Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

2019 was een jaar waarin we als team weer dagelijks bezig waren met de beste logistieke service te bieden aan onze klanten.We verzorgden meer transporten dan ooit over de gehele wereld via de weg, het spoor, de lucht en de zee.

Onze douane experts zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen op de Brexit en wij zijn er ondertussen helemaal klaar voor. 2019 was ook het jaar waarin we als team met veel verdriet afscheid hebben moeten nemen van een zeer geliefde collega; Pierre Vleeshouwers.

Een korte tijd later stonden we met meer dan 150 collega’s aan de start van de Venloop en kleurden we samen het centrum van Venlo KLG-blauw.

We spraken over onze expertise op verschillende logistieke vlakken tijdens diverse bijeenkomsten en waren aanwezig tijdens diverse beurzen zoals de Transport Logistic in München.

In 2019 werd het nieuws naar buiten gebracht dat door het ontbreken van opvolging KLG Europe werd overgenomen door Sinotrans. Met de overname door Sinotrans zal de huidige strategie voor eigen medewerkers, klanten en agenten ongewijzigd blijven.

We volgden trainingen en cursussen, vierden jubilea van collega’s, voltooide de bouw van de uitbreiding van ons x-dock in Venlo en werden uitgeroepen tot Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg.

Maar we waren niet enkel bezig met onze eigen ontwikkelingen en innovaties, maar hebben deze kennis ook gedeeld. We gaven gastlessen, organiseerden open dagen voor zowel studenten als senioren en boden stageplekken aan voor bijna 75 studenten en stagiaires.

We werden voor het 6e jaar op rij uitgeroepen tot Best Managed Company, we behaalden het ISO-certificaat 9001:2015 en ook de AEO-herbeoordeling doorliepen we succesvol!

Onze collega’s in Venlo, Rotterdam, Eersel, Roemenië, Engeland en China hebben zich met veel succes en loyaliteit weer ingezet voor KLG.
We hebben dit met zijn allen gevierd op de jaarlijkse kerstborrels (zie foto's). 

Bouw jij mee aan de toekomst? Bekijk snel de vacatures op www.werkenbijklg.nl/vacatures en solliciteer nu!

 

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!