Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

KLG Europe zal 24 maart 2018 met een groep van 100 collega´s deelnemen aan de wandeltocht van 10km en 20km tijdens de Venloop in 2018.

Familiebedrijf KLG Europe viert volgend jaar haar 100-jarige jubileum.  Een interne oproep onder de collega's in Venlo, Eersel en Rotterdam om een team samen te stellen van 100 collega's tijdens de Venloop in 2018 werd met veel enthousiasme ontvangen.  

Kees Kuijken, CEO KLG Europe: `Het jubileum is niet iets wat we als familie Kuijken alleen vieren. Zonder onze mensen hadden we dit jubileum niet bereikt. We mogen al 100 jaar rekenen op een team van zeer betrokken en enthousiaste collega's en daarom zullen wij dit jubileum samen vieren. Door de hele firma merken wij een gevoel van trots op deze mijlpaal, dat is heel erg mooi om te zien. De Venloop is een evenement wat in de regio maar ook ver daarbuiten leeft. Voorgaande edities hebben collega´s van zowel de vestigingen in Rotterdam, Eersel als Venlo deelgenomen met door ons gesponsorde kleding. Het is mooi dat we nu een groep van 100 collega´s aan de start hebben staan.

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!