Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Wil jij meer weten over het werken op onze afdeling Crossdock? Bekijk dan hier het filmpje!

Bij KLG Europe draait alles om de passie voor logistiek. We zijn een wereldwijde logistieke dienstverlener en streven naar de beste kwaliteit in onze services.

Een belangrijk onderdeel in de logistieke keten is het crossdock (x-dock). Op het crossdock komen de verschillende goederen binnen. Deze worden herverdeeld en ook gelijk weer bij de uitgaande goederen geplaatst. Bij het crossdock kun je er dus vanuit gaan dat de goederen die binnenkomen ook weer binnen 24 uur weg zijn. Met andere woorden betekent dit dat de goederen niet worden opgeslagen, zoals in een warehouse.

Door het crossdock kunnen we  goederen efficiënter bundelen, besparen op de transportkosten en belasten we het milieu minder.

Op het crossdock wordt er voornamelijk gewerkt met een heftruck en elektrische palletwagen. 
Tevens werken we met scanningapparatuur waar alle gegevens in staan of waar jij de gegevens op kunt invullen. Op deze manier kunnen we direct met ons digitaal transport systeem communiceren en weten we welke goederen op welke plekken binnenkomen op ons crossdock en via welke dockdeur ons pand weer verlaat. De ingaande en uitgaande goederen worden gescand, gelabeld, gestickerd, opgemeten, eventueel gewogen, etc. Tevens controleer je of er geen schade is aan de goederen en ben je verantwoordelijk voor het juist laden en lossen. Omdat we in het crossdock verschillende goederen groeperen (groupage transport) is het belangrijk dat je een goede inschatting kan maken over hoe je deze trailer het beste kunt indelen.

Werken op het crossdock is erg uitdagend en afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Je werkt in een leuk team in een bedrijf met een informele werksfeer. Samen zorgen jullie ervoor dat alle zendingen weer tijdig en correct de deur uit zijn.

Wil jij een indruk krijgen hoe het is om te werken op ons crossdock? Bekijk dan het onderstaande filmpje.

Hou jij van een dynamische werkomgeving met hectiek? Ben jij iemand die gas geeft en de schouders eronder zet en aan de andere kant ook erg nauwkeurig werkt? En kun jij goed overweg met een heftruck? Bekijk dan nu de vacatures en solliciteer! Zit jouw ideale vacature hier niet tussen, maar wil je graag meer informatie over mogelijkheden binnen KLG of een open sollicitatie indienen?

Stuur dan een mailtje naar sollicitaties@klgeurope.com of upload je CV op https://www.werkenbijklg.nl/open-sollicitatie.

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!