Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Wil jij meer weten over het werken als International Driver? Bekijk dan hier het filmpje!

KLG Europe is een logistieke dienstverlener. We bieden verschillende soorten transport aan, zowel over de weg, het water, het spoor en door de lucht.
Als Chauffeur word jij waarschijnlijk het meest enthousiast van wegtransport. We zijn gespecialiseerd in transport van en naar Frankrijk, maar onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. Onze focus ligt op groupage/ deelladingen en we vervoeren naar en van Frankrijk met name wijn, medische producten en elektronica.

We hebben een modern wagenpark die volledig is uitgerust, een genot om in te rijden en om naar te kijken. Je collega’s van het wagenparkbeheer zorgen ervoor dat jouw vrachtwagen volledig onderhouden is en dat jij tijdig de goederen op de juiste plek kan leveren.

Uiteraard kan dit niet zonder een goede samenwerking met de planners. Indien er onderweg toch problemen, vertragingen of andere uitdagingen op je pad komen, bel jij jouw chauffeursbegeleider op om samen te overleggen en tot een oplossing te komen. Je hebt goed contact met de planners en er is ook zeker af en toe ruimte voor een grapje. Het grootste deel van de communicatie gaat via de boordcomputer en deze worden dan binnen 5 of 10 minuten beantwoord. In de boordcomputer staan je taken, zoals hoeveel pallets je moet laden of lossen, ruilen, etc. Het ingebouwde navigatiesysteem wijst je de weg en met behulp van de knoppen kun jij de planners op de hoogte houden van aankomst, vertrek, laad en lostijd, etc.

Als International Driver bij KLG kom je op de mooiste plekken en maak je gave ritten in jouw eigen vrachtauto. ’s Avonds spreek je met je collega’s af om samen ergens te eten en vervolgens kun jij de dag erna je weg weer vervolgen. Je bent het visitekaartje van KLG en zorgt ervoor dat de goederen van de klant veilig en onbeschadigd op de plek van bestemming komen. Mensen zijn de belangrijkste factor bij KLG. We behandelen elkaar op een respectvolle en eerlijke manier. Daarnaast zijn we een kerngezond bedrijf. Correcte en tijdige betalingen vinden we dan ook vanzelfsprekend en wordt altijd geregeld.

Collin, Kevin en Peter zijn alle drie International Driver bij KLG Europe en nemen je mee in hun wekelijkse werkzaamheden en vertellen waarom ze al jaren graag bij KLG werken. Bekijk onderstaand filmpje voor een duidelijke indruk van deze mooie functie.

Kortom, ben jij graag onderweg? Stroomt de diesel bij jou door je aderen? En heb jij die passie voor logistiek? Dan bieden wij jou graag grenzeloze mogelijkheden als International Driver.

Bekijk onze mogelijkheden op de website: https://www.werkenbijklg.nl/wegtransport. Staat jouw vacature er momenteel niet bij, maar wil jij je graag aansluiten bij ons team? Neem dan contact op of stuur een open sollicitatie!

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!