Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Wil jij meer weten over het werken op onze afdeling Planning? Bekijk dan hier het filmpje!

Werken op een planningsafdeling bij KLG Europe; wat houdt dat in? KLG Europe is een wereldwijde logistieke dienstverlener sinds 1918. Passie voor logistiek staat centraal. We willen onze klanten een complete logistieke ontzorging aanbieden, van transport over de weg, het water of het spoor tot value added services in onze moderne warehouses.

Dit betekent ook dat we een breed scala aan afdelingen, functies en werkzaamheden hebben. Mensen zijn namelijk onze belangrijkste factor.
In Nederland hebben we drie vestigingen, namelijk Rotterdam, Eersel en Venlo. Alle drie de vestigingen hebben zo hun eigen focus en specialisme. Werken op onze planningsafdeling is daarom ook niet samen te vatten onder één functieomschrijving of functietitel. We hebben mogelijkheden voor transport coordinators, transportplanners, expediënten, administratieve medewerkers, etc.

Onze vestiging in Rotterdam is gevestigd vlakbij de haven en is sterk in zee- en luchtvracht. We bieden hier een uitgebreid dienstenpakket aan, inclusief douane en warehouse activiteiten. Tevens wordt er veel gebruik gemaakt van intermodaal transport. Bij deze vestiging ben je dus met name bezig met containertransport en -planning, etc.

De vestiging in Eersel verzorgt dagelijks transport van en naar Frankrijk, met de specifieke focus op groupage transport (dit zijn kleinere transporten van 1 tot 3 pallets). Dit doen we met ons eigen modern wagenpark. In deze functie heb je dus veel contact met onze eigen chauffeurs.

Op de vestiging in Venlo zijn we expediteur. Dit betekent dat we de gehele supply chain voor de klanten verzorgen en hiervoor gebruik maken van een groot partnernetwerk en externe vervoerders. We verzorgen dagelijks transport naar geheel Europa, maar ook daarbuiten. De afdeling is dan ook verdeeld in verschillende landengroepen.

Je functie kan er dus per vestiging anders uit zien. Maar er zijn natuurlijk ook overeenkomsten. Werken op onze planningsafdeling houdt in dat je het transport coördineert. Daarom noemen wij onze planners ook wel Transport Coordinators. Het is een baan met veel uitdaging, afwisseling, schakelen, contacten met chauffeurs, klanten, partners, vervoerders, etc. Dit vergt van jou enige flexibiliteit, communicatieve vaardigheden en stressbestendigheid.

Je komt te werken in een leuk divers team en bij de aantrekkelijkste werkgever! We hebben zowel mogelijkheden voor ervaren als voor enthousiaste jonge medewerkers die het vak graag willen leren van onze seniors.

Wil jij zelf horen wat onze Transport Coordinators van het vak vinden en hoe het is om te werken op de planningsafdeling bij KLG? Bekijk dan het onderstaand filmpje.

Krijg jij energie van het oplossen van logistieke uitdagingen, heb jij affiniteit met logistiek en werk jij accuraat en nauwgezet met klantgegevens?  Bekijk dan nu de vacatures en solliciteer! Staat je ideale vacature er niet tussen of wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mail naar één van onze vestigingen (https://www.werkenbijklg.nl/contact) of upload je CV op https://www.werkenbijklg.nl/open-sollicitatie.

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!