Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Wil jij meer weten over het werken op onze afdeling Wagenparkbeheer/ Garage? Bekijk dan hier het filmpje!

KLG Europe is een logistieke dienstverlener. We bieden verschillende soorten transport aan, zowel over de weg, het water, het spoor en door de lucht.
We zijn gespecialiseerd in transport naar Frankrijk en onze focus ligt op groupage/ deelladingen. Daarbij rijden onze trucks dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere keren per dag. Al deze leveringen moeten op het juiste moment op de juiste plek geleverd worden door onze chauffeurs met onze vrachtwagens.

Dit houdt in dat het wagenparkbeheer/ garage een erg belangrijke afdeling is binnen onze organisatie. We willen ervoor zorgen dat de kosten voor reparatie en vervanging zo laag mogelijk blijven en dat de vrachtwagens zo efficiënt mogelijk blijven rijden. Hiervoor is de garage verantwoordelijk.

Het werk in de garage is erg afwisselend. Wagenparkbeheer is namelijk niet meer alleen banden wisselen, maar het is enorm variërend; van onderhoud tot het opbouwen van nieuwe trucks, van een boordcomputer inbouwen tot APK, tachograaf, reparaties, noem maar op.

Bij KLG hebben we een modern wagenpark; je werkt met de nieuwste materialen en een professioneel team dat goed samenwerkt en voor elkaar klaar staat.
Het team bestaat uit een aantal ervaren collega’s, maar ook uit jongere collega’s die net hun opleiding hebben afgerond.
Tevens bestaat bij KLG de mogelijkheid om opleidingen te volgen en jezelf verder te ontwikkelen. Zo werken er collega’s die een opleiding vrachtwagenmonteur afgerond hebben en die nu bezig zijn met eerste bedrijfswagenmonteur opleiding. Vervolgens gaan ze wellicht nog technisch specialisme en/of de tachograaf opleiding behalen.

Kortom; ben jij technisch, heb je twee rechterhanden en ben je bereid te leren? KLG leidt je verder op!

Wil jij een indruk krijgen van de werkplaats? Bekijk dan hier het filmpje of neem contact met ons op en kom langs!

Geïnteresseerd? We hebben momenteel een aantal leuke vacatures. Kijk voor meer informatie op https://www.werkenbijklg.nl/vacatures/vakgebied:wagenparkbeheer. Zit jouw ideale functie hier niet tussen, maar wil je toch kennis komen maken?
Stuur ons dan een open sollicitatie met daarbij je motivatie op https://www.werkenbijklg.nl/open-sollicitatie.            

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!