Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Het geheim achter onze aantrekkingskracht

Regelmatig krijgen we de vraag: wie is KLG en waarom zijn jullie de aantrekkelijkste werkgever? Ons antwoord is simpel: SAMENwerking, Klantgerichtheid, Loyaliteit en Gedrevenheid. Deze waarden vormen de kern van onze bedrijfscultuur, die we koesteren en versterken. Zelfs onze "rauwe randjes" maken ons uniek en stimuleren groei en ontwikkeling. Bij KLG staat de Klant centraal en dat voelen onze medewerkers ook. Het zijn onze KLG-ers die dagelijks het verschil maken en onze organisatie vormen, Loyaliteit staat hierbij centraal. Gedrevenheid is wat ons uitdagingen laat aangaan en projecten succesvol maakt. Dit is de basis. Want, samen zijn we KLG.

awvl mtyfoto

Dit is ons verhaal

Wij zijn KLG Europe, een logistieke dienstverlener met meerdere vestigingen in Europa. Wij verzorgen transport, internationale distributie en opslag voor onze klanten. We fungeren als hun verlengstuk en zoeken samen naar betere, snellere en duurzamere oplossingen. Onze passie voor logistiek en langdurige relaties met klanten en medewerkers maken ons tot een betrouwbare partner.

Wat maakt ons zo aantrekkelijk?

Waarom kiezen werknemers en klanten voor KLG? Naast goede arbeidsvoorwaarden zoals salaris, pensioen en reiskostenvergoeding, bieden we een prettige werksfeer met respect, ondersteuning en waardering. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. We investeren in opleidingen, trainingen en coaching. Innovatie en duurzaamheid staan centraal bij ons, waarbij we moderne technologieën inzetten om processen te verbeteren en onze impact op het milieu te verminderen.

Met meer dan 4000 klanten in diverse sectoren, 300 vrachtwagens en een opslagcapaciteit van circa 145.000 vierkante meter, zijn we een vooruitstrevend bedrijf. Onze inzet wordt bevestigd door de vele awards voor kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid.

Laat je inspireren door onze medewerkers

Onze medewerkers delen graag hun verhalen, van studenten en starters. Maar ook van mediors en ervaren medewerkers. Maak kennis met hen en lees hun inspirerende ervaringen.

Wist je dit?

Wij begonnen in 1918 als een klein familiebedrijf en zijn inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler met meer dan 1300 medewerkers en een omzet van meer dan 300 miljoen euro per jaar. We zijn een cruciale schakel in de toeleveringsketen van vele bedrijven.

Ben jij op zoek naar een baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat? Waar je je talenten kunt benutten en je ambities kunt waarmaken? Waar je deel uitmaakt van een hecht team dat samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel? Bekijk dan snel de verhalen van onze collega’s en solliciteer naar één van onze vacatures!

mostattractiveemployer blueheartklgeurope

Het geheim achter de Aantrekkelijkste Werkgever

Onze mederwerkers, de KLG-ers, maken het verschil. Samen verzorgen we de dienstverlening naar onze klanten en dit doen iedere dag samen. We werken graag samen en maken het verschil voor onze klanten. We gaan verder waar andere stoppen en durven borderless te denken. Samen zijn we KLG Europe, samen zijn we De Aantrekkelijkste Werkgever!

Namens alle KLG-ers; HARTelijk bedankt voor jullie betrokkenheid, stemmen en steun!

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!