Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
2021 ervaren

Ervaren

ALS PROFESSIONAL BEN JE OP ZOEK NAAR EEN UITDAGING

Een professional in de logistiek zoekt uitdaging. In een wereldwijd opererend bedrijf als KLG Europe vind je dat terug. We zijn een van de meest vooraanstaande logistieke dienstverlener in Europa, hebben overal ter wereld vestigingen, hebben 1100 collega's, zijn gespecialiseerd in Europese groupage, hebben 140.000 vierkante meter aan magazijnruimte en bieden al onze klanten passende logistieke mogelijkheden. Een grote groep collega’s zijn medeverantwoordelijk voor de groei van KLG Europe en voor de opzet van New Silk Way Logistics. Help jij ons verder de grenzen te verleggen?

Bekijk 20 vacature(s)

Sta jij stil in de logistieke sector?

maxresdefault

Als professional weet je dat onze branche nooit stilstaat. Vind een nieuwe uitdaging bij KLG Europe.

Verhalen van collega's

fotohan klgeurope

“Ik heb nu dus het beste van twee werelden, ik kan aan mijn onderzoek werken en ondertussen praktijkervaring op doen binnen mijn vakgebied”

Han Hesen
Stagiair quality en legal
Het verhaal van Han

Ga voor een senior functie in de logistiek

Als professional in de logistiek weet jij dat onze sector nooit stilstaat. Alles is continu in beweging. KLG Europe is enorm gegroeid de afgelopen jaren en nog steeds hebben wij een grote groeiambitie. Die groei zorgt op verschillende vakgebieden voor mogelijkheden en kansen.  Bij KLG Europe hebben we altijd een senior functie logistiek voor gedreven professionals.

Gerelateerde vacatures

erikvanvelthoven
Administratief

Logistiek Administratief Medewerker Waalwijk

Waalwijk
40 uur
mbo

Ben jij communicatief en administratief sterk? Heb jij zin om in een dynamische omgeving te werken en heb je affiniteit met logistiek? En kun jij goed orde en overzicht bewaren? Dan ben jij misschi...

transportcoordinatorchina
Planning

Transport Coordinator China

Venlo
40 uur
hbo

Beheers jij de Chinese taal? Heb jij een flexibele en hands-on instelling? En heb je affiniteit met logistiek? Dan ben jij de Transport Coordinator die wij zoeken.

Bekijk alle Ervaren vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!