Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
thomjansen04 2021 blue

Medior

ALS MEDIOR BEN JE OP ZOEK NAAR EEN UITDAGING

Een medior functie bij KLG Europe is uitdagend. Als medior heb jij al enkele jaren ervaring in jouw vakgebied en nu ben je op zoek naar een volgende stap in jouw carrière. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en verdiepen in een afwisselende baan met veel uitdaging. En aan de andere kant wil je je opgedane ervaring toepassen binnen KLG en hierop verder bouwen.

Bekijk 21 vacature(s)

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

maxresdefault

Wij geven mediors de kans om verder te groeien en te ontwikkelen. Vind jouw nieuwe uitdaging bij KLG Europe.

Verhalen van collega's

pascallefebvre klg

"Ik zie KLG als mijn tweede huis."

Pascal Lefebvre
Planning
Het verhaal van Pascal
luukzeetsen2

"Door de leuke collega’s hangt er een top sfeer binnen KLG en er is altijd de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen."

Luuk Zeetsen
Administratie
Het verhaal van Luuk

Onze branche staat bekend om zijn dynamische karakter. “Iedere dag nieuwe uitdagingen” en “geen dag is hetzelfde”, dat zijn de termen waar wij passie voor hebben. Het oppakken van deze logistieke uitdagingen doe je niet alleen, er staat altijd een team met ervaring voor je klaar. Samenwerken en elkaar naar een hoger niveau tillen, zijn onderdeel van onze organisatie. Eveneens persoonlijke ontwikkeling en groei zijn onderdeel van onze kernwaardes. Als organisatie ontwikkelen en groeien we, we bieden deze kans dan ook graag aan onze medewerkers

Het voelt als thuiskomen

Samen werken we aan de supply chain van onze klanten om deze iedere dag een stukje beter, sneller, efficiënter en nog duurzamer te maken dan gisteren. Dit zou ons zonder gemotiveerde medewerkers met dezelfde passie niet lukken. Van Chauffeur tot Magazijnmedewerker, van Key Account Medewerker tot aan Planner, iedereen in ons team is even belangrijk voor het bereiken van ons optimale eindresultaat. Samen zetten we de schouders eronder.

Verleg je grenzen

KLG Europe is een vooraanstaande logistieke dienstverlener in Europa. We hebben verschillende eigen vestigingen in Europa, hebben 1100 collega’s, zijn gespecialiseerd in Europees groupage vervoer, beschikken over eigen warehouses, een eigen douane team en we bieden onze klanten passende logistieke oplossingen. We staan voor kwaliteit met de focus op kosten.
We hebben als organisatie een grote groeiambitie die we de komende jaren voortzetten. Maar hierbij willen we onze normen en waarden, die ons sterk maken, behouden. Deze groei zorgt op verschillende vakgebieden voor (persoonlijke) mogelijkheden en kansen. We bieden je een stabiele thuishaven met de wereld aan jouw voeten.

Gerelateerde vacatures

markbremen04 2021 1
Overig

Business Analyst

Venlo
40 uur
hbo

Werk jij graag in projecten? Heb jij een sterk analytisch vermogen? En ben jij continu bezig met het ontdekken van kansen en het analyseren van de markt? Als Business analyst speel je een cruciale...

sandypeeters[small]
Customer Service

Key Account Representative/ Customer Service Medewerker

Venlo
40 uur
mbo

KLG Europe is een wereldwijde logistieke dienstverlener. We hebben een breed scala aan diensten, bieden verschillende transportmodaliteiten aan en we ontzorgen klanten in verschillende sectoren. Kw...

Bekijk alle Medior vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!