Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
student

Student

Kies KLG voor jouw (afstudeer) stage

Bij KLG Europe ben je direct een onderdeel van de familie. Jouw mening wordt altijd gewaardeerd. Wij zijn benieuwd welke oplossingen jij aandraagt voor onze alledaagse vraagstukken. Je krijgt genoeg verantwoordelijkheid en we leren je alles over het dynamische vak.

Bekijk 2 vacature(s)

Stage bij KLG Europe

maxresdefault

De start van een vliegende carrière

Verhalen van collega's

michaelwarnaar4

"Als je ergens niet uitkomt, kan je altijd even brainstormen met een collega."

Michael Warnaar
Teamleider Export
Het verhaal van Michael

Erkend leerbedrijf

KLG is een erkend leerbedrijf. We bieden stageplaatsen aan op verschillende afdelingen, voor diverse opleidingen van alle opleidingsniveaus. Onze ervaren collega’s helpen jou graag jouw competenties te verbreden en nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Je zult daarnaast niet de eerste stagiaire zijn die een baan aangeboden krijgt. Goede mensen kunnen we namelijk altijd gebruiken.

Ontdek wat jij wilt in de toekomst

Wij lopen voorop in de branche. Transport en logistiek zit in ons bloed. We nemen dan ook graag de verantwoordelijkheid om studenten enthousiast te maken voor het vak. Ons bedrijf neemt deel aan verschillende initiatieven om de jongere generatie klaar te stomen voor de toekomst en leidt studenten op binnen de logistieke sector. Heb jij interesse in een stageplaats bij KLG Europe? Neem dan eens contact op.

Gerelateerde vacatures

kwaliteitengineer
Overig

Management Assistant

Venlo
40 uur
hbo

Ben jij goed in analyseren, plannen en organiseren? Heb jij een nieuwsgierige en gedreven houding? En heb je een bedrijfskundige achtergrond? Word dan de rechterhand van onze General Manager als Ma...

loods
Crossdock

Loodsmedewerker crossdock voor in de avonduren (oproep)

Eersel
variabel uur
mbo

Ben jij op zoek naar een KEI leuke bijbaan in de avonduren? Wil jij naast het leren ook nog een aantal uur per week je handen uit de mouwen steken? En heb jij affiniteit met logistiek? Dan hebben w...

Bekijk alle Student vacatures

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!