Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Aitna Christofidou, 23 jaar oud, stagiaire warehouse, 4de jaars Logistics Management studente aan de Fontys University of Applied Sciences in Venlo

Vanaf het eerste moment accepteerde KLG mij voor wie ik ben. Ik kom zelf uit Cyprus en ben dus een International binnen KLG, iets wat hun er niet van weerhield om mij hetzelfde te behandelen en welkom te laten voelen, zoals alle andere nieuwe stagiaires. Dit is de eerste week ook alleen maar versterkt. Iedereen is erg vriendelijk tegen mij en ze proberen me ook overal bij te betrekken. Ik spreek namelijk geen Nederlands en kan het ook niet verstaan, maar iedereen doet zijn best om Engels te spreken, om mij zo erbij te kunnen betrekken.  

Op het moment ben ik voornamelijk bezig met onderzoek doen voor mijn schoolopdracht. Een onderzoek naar hoe we de outbound processen kunnen optimaliseren vanaf een warehouse perspectief. Voor de verdeling van werk en school heb ik zelf gekozen. Ik vind het belangrijk dat ik de komende vijf maanden het grootste deel van de tijd aan mijn verslag kan werken. De rest van de tijd doe ik werkervaring op door te kijken hoe de processen verlopen, zal ik door het warehouse lopen en doe ik waar nodig metingen.  

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!