Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

“Ik heb de opleiding ‘Manager Transport & Logistiek’ mbo niveau 4 gestudeerd aan de Gilde Opleidingen in Venlo. Bij KLG ben ik op de afdeling 24plus terecht gekomen. Na mijn stage kwam hier een baan beschikbaar, en die heb ik meteen aangenomen.

KLG is al verschillende keren uitgeroepen tot aantrekkelijkste werkgever, en dit merk ik direct als ik binnenloop. De sfeer onderling is zeer prettig, je kan een praatje met elkaar maken bij de koffieautomaat, maar ook onderling een praatje aan elkaars bureau. Ook de personeelsactiviteiten die we hier hebben zijn leuk om aan deel te nemen.

Zoals gezegd kreeg ik de kans om na mijn stage hier mijn eerste echte baan van te maken, dit heb ik dan ook meteen aangenomen en tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van.

Ik ben in 2018 geswitcht naar de afdeling Express en Intermodal, hier zit ik momenteel met 2 collega´s. De werkzaamheden hier zijn zeer divers, het ene moment ben je een spoedrit aan het regelen voor een klant, en het andere moment ben je voor een andere klant een container aan het lossen. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het voor mij uitdagend en leuk. Ik ga met plezier naar mijn werk toe.”

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!