Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Paul Dabekaussen - Docent Logistieke Gilde opleidingen te Venlo

“KLG Europe biedt diverse mogelijkheden aan onze studenten van de opleidingen ‘Transport en Logistiek’ voor de invulling van stages.

Studenten worden geplaatst op de verschillende expeditie- en transportplanningsafdelingen, bij Customer Service of bij Customs. Ze kunnen indrukken opdoen bij Sales en de Tenderdesk of worden ingezet voor verschillende werkzaamheden in het Warehouse of het Crossdock.

Ideaal voor studenten die willen ontdekken waar hun voorkeuren liggen met het oog op hun aanstaande loopbaan.

Stagiaires worden bij KLG opgenomen en benaderd als collega’s en maken volwaardig deel uit van het team waarin ze werken. De praktijkopleiders van KLG weten dat stagiaires een productieve bijdrage kunnen leveren voor het bedrijf, maar beseffen ook dat ze in een belangrijke fase van hun leerproces zitten waarin ze begeleid moeten worden.

Niet voor niets blijven zoveel van onze studenten na hun laatste stage bij KLG werken.

Een bezoek aan KLG voelt voor mij als docent vaak als een reünie met ex-studenten.

KLG staat voor ons als Logistiek College altijd open voor samenwerking. Dit gebeurt al vele jaren op een prettige en constructieve manier.”

Edwin van den Boom en Peet Stals - Docenten Commerciële Gilde opleidingen te Venlo

“Al sinds een reeks van jaren werken wij met veel plezier en naar volle tevredenheid samen met KLG als opleidingsbedrijf. Onze ervaring is dat KLG onze studenten vakkundig en met veel aandacht begeleidt; we horen dit ook méér dan eens van onze studenten terug.

KLG gaat daarbij nét dat stapje verder: zo is inmiddels in samenwerking met Gilde Opleidingen een commerciële doe-dag gepland op 12 mei aanstaande. Tijdens deze dag krijgen studenten uitgebreid de kans om de op school opgedane kennis toe te passen op vraagstukken van KLG. Tijdens stages krijgen studenten uitgebreid de kans om kennis te maken met de verschillende kanten van de (commerciële) activiteiten van KLG. Het is dan ook niet gek dat verscheidene van onze studenten voor KLG hebben gekozen als werkplek na hun afstuderen.”

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!