Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Mijn naam is Huub Seuren en ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in het Crossdock van KLG Europe.

In deze periode heb ik natuurlijk al veel meegemaakt bij KLG en ik kom nog altijd fluitend naar mijn werk. Het werk als Loodsmedewerker in het Crossdock is erg afwisselend en uitdagend. De voornaamste werkzaamheden zijn laden, lossen, stickeren, scannen en opmeten van goederen. Het leuke aan KLG is dat ze gespecialiseerd zijn in groupage transport/ stukgoed zendingen. Hierdoor kom je met veel verschillende goederen en afmetingen in aanraking. Daarbij leer je goed om te gaan met een heftruck en EPT.

Als nieuwe medewerkers starten, ben ik hun buddy. Door mijn ervaring en kennis kan ik ze goed begeleiden en inwerken. Dit vind ik dan ook erg leuk om te doen.

Het team bij KLG is erg collegiaal. Iedereen helpt elkaar en samen zetten we de schouders eronder. In de avonduren kan het erg hectisch zijn, maar dit zien we als een uitdaging. Op het einde van de dag gaan we samen naar huis. Eerst heb ik altijd in de ploegen gewerkt en ook een hele tijd als loodsbaas. Het contact met collega’s van andere afdelingen is ook erg goed en gezellig, dit vind ik belangrijk.

Het werken als loodsmedewerker in het crossdock heeft me nooit verveeld en gaat me ook zeker niet vervelen, ik kan het iedereen aanraden die van aanpakken en afwisseling houdt.

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!