Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

“Toen ik in 2012 in dienst kwam bij KLG was het nog een relatief klein bedrijf. In de tussentijd is er ontzettend veel veranderd, maar toch ook weer niet.

Ja, het aantal collega’s is verdriedubbeld en het aantal activiteiten fors uitgebreid maar de sfeer, laagdrempeligheid en dynamiek is nog altijd hetzelfde en dat bevalt mij goed.

Na diverse functies ben ik momenteel verantwoordelijk voor de supply chain afdeling waarbinnen het tenderteam, performance control en het operational excellence team vallen. Kort samengevat zijn we daarmee over de hele supply chain van KLG actief van het aantrekken van nieuwe klanten (tenders) tot de uiteindelijke performance metingen van uitgevoerde zendingen (performance control). Tussen die twee uitersten is het operational excellence team continu bezig met het optimaliseren en digitaliseren van processen over de hele organisatie.

Innovatie is een belangrijk aspect binnen mijn werk waarmee we KLG klaarstomen voor de toekomst. Hiervoor bezoeken we regelmatig bijeenkomsten om op de hoogte te blijven van de branche en ons vak en hebben we nauwe banden met opleidingsinstituten, van middelbare scholen tot universiteiten. Zo leer je steeds weer nieuwe dingen en voorkom je tunnelvisie. Hierbij vind ik het mooi om te zien dat een groot bedrijf als KLG zich hierin toch zo flexibel kan opstellen.

Binnen KLG gaan we informeel met elkaar om waarbij iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en de mogelijkheid krijgt om kansen te benutten.”

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!