Werken bij KLG
Gedreven mensen bieden wij de wereld

Gedreven mensen

bieden wij de wereld

Bekijk 6 vacature(s)

Wij bieden jou de wereld

Een startersfunctie bij KLG Europe is uitdagend. Verpand jij ook jouw hart aan de logistieke branche? Iedere dag biedt nieuwe uitdagingen en het team waarmee jij samenwerkt heeft jarenlange ervaring om samen met jou een passend antwoord te vinden op elke vraag.

Teamspirit
We werken allemaal samen om iedere dag een stukje beter, sneller en efficiënter te zijn dan gisteren. Zonder onze gemotiveerde medewerkers zou dat niet lukken. Van chauffeurs tot magazijnmedewerkers, van customer service tot monteurs en van planners tot een administratief medewerker douane. Iedereen is even belangrijk voor het eindresultaat.

Grenzen trekken of verleggen
KLG Europe biedt diverse startersfuncties, ook al je geen logistieke opleiding of ervaring hebt. Krijg jij net als ons die passie voor het logistieke vak? Je kunt bij ons grenzeloos doorgroeien van functie naar functie, maar net zo goed een senior professional worden in de tak van sport van jouw keuze. Die persoon waar alle jonge collega’s straks naartoe lopen voor vragen.

Wil jij ook werken in de logistiek?

Wij bieden grenzeloze mogelijkheden en een veilige thuishaven

Video afspelen
Iwan Maessen

""Na mijn studie twijfelde ik of ik direct wilde werken of voor een hbo vervolgstudie zou kiezen. Dit gaf ik aan tijdens mijn sollicitatiegesprek bij KLG. Zij verzekerden mij dat het volgen van trainingen en cursussen altijd mogelijk is. Er komen weer een aantal mooie studies aan die ik wil volgen en ik weet zeker dat ik na vier jaar werken bij KLG gemiddeld verder ontwikkeld ben dan IT’ers die net van het hbo afkomen." "

- Iwan Maessen, IT

Welke vacature matcht met jou?

Voor gedreven nieuwkomers op de logistieke arbeidsmarkt hebben wij altijd een vacature

  • Selecteer jouw vakgebied
  • Selecteer een vestiging

Selecteer jouw vakgebied

Selecteer een vestiging