Werken bij KLG
Ontdek wat jij wilt in de toekomst

Ontdek wat jij wilt

in de toekomst

Kies KLG voor jouw (afstudeer) stage logistiek

Bij KLG Europe ben je direct een onderdeel van de familie. Jouw mening wordt altijd gewaardeerd. Wij zijn benieuwd welke oplossingen jij aandraagt voor onze alledaagse vraagstukken. Je krijgt genoeg verantwoordelijkheid en we leren je alles over het dynamische vak.

Erkend leerbedrijf
KLG is een erkend leerbedrijf. We bieden stageplaatsen aan op verschillende afdelingen. Onze ervaren collega’s helpen jou graag jouw competenties te verbreden en nieuwe kennis en vaardigheden op te doen. Je zult daarnaast niet de eerste stagiaire zijn die een baan aangeboden krijgt. Goede mensen kunnen wij namelijk altijd gebruiken.

Ontdek wat jij wilt in de toekomst
Wij lopen voorop in de branche. Transport en logistiek zit in ons bloed. We nemen dan ook graag de verantwoordelijkheid om studenten enthousiast te maken voor het vak. Ons bedrijf neemt deel aan verschillende initiatieven om jeugdwerkloosheid aan te pakken en leidt studenten op binnen de logistieke sector. Heb jij interesse in een stageplaats bij KLG Europe? Neem dan eens contact op.

Stage bij KLG Europe

De start van een vliegende carrière

Video afspelen
Collin  Lucassen

"“Ik begon bij KLG met een bijbaan op zaterdag. Via een BBL-opleiding kon ik toen 4 dagen per week bij KLG aan de slag en ging ik een dag naar school. Zo haalde ik mijn vrachtwagenrijbewijs. Dit chauffeurstraject verliep heel soepel.""

- Collin Lucassen, Chauffeur

Een stage of bijbaantje?

Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op

  • Selecteer jouw vakgebied
  • Selecteer een vestiging

Selecteer jouw vakgebied

Selecteer een vestiging