Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Over deze vlog

Leren, onderwijzen en delen zijn belangrijke elementen van onze stabiele basis welke al ruim 100 jaar bestaat. Deze onderwerpen hebben we terug laten komen in onze voorgaande vlogs. Deze elementen vormen de kern van onze organisatie en dat is “team”. Het team achter KLG welke KLG maakt tot de organisatie zoals die nu is. Iedere KLG-er draagt zijn steentje bij en samen bereiken we iedere dag net dat beetje meer. Kennis en kunde zijn belangrijk voor een stabiele basis en bij het leveren van kwaliteit.
Daarnaast zijn lange termijn relaties een focus welke hier naadloos op aansluit. We hechten veel waarde aan langdurige relaties met onze klanten, leveranciers, partners en ook onze medewerkers. Al deze facetten hebben we tijdens onze Open Dag aan bod laten komen.
Met de focus op de lange termijn en op de toekomst wordt er een nieuw pand gebouwd voor onze vestiging in Eersel. De aandacht hiervoor werd ook getrokken door de lokale krant, Eindhovens Dagblad. We geven in deze vlog een rondleiding op de bouwplaats en delen de status van de bouw.
Samen bouwen we aan onze toekomst en we geven dan ook graag de mogelijkheid voor “glimping behind our scenes”. 

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!