Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Over deze vlog

De eerste 50 nieuwe DAF XG+ vrachtwagens voor KLG worden de komende periode geleverd. Tijdens de jaarlijkse chauffeursmeeting werden de sleutels van de eerste nieuwe vrachtwagen overhandigd. Onze loyale medewerkers staan bij ons centraal en als blijk van waardering hebben we de sleutels van deze allereerste nieuwe truck aan de chauffeur welke het langste bij ons in dienst is overhandigd.

In Waalwijk zien we de nieuwe wanddecoratie die de sterke samenwerkingen met onze klanten nogmaals benadrukt. Samenwerking is ook belangrijk in het aantrekken van nieuwe studenten voor de logistieke sector. Als vervolg van het digitale stuk van “Experience the Supply Chain” was het nu tijd voor het fysieke gedeelte en lieten we de studenten de logistiek in de praktijk zien.

Veiligheid staat bij ons voorop en zo worden er geregeld BHV trainingen gehouden. Deze keer bij de vestigingen Waalwijk en Venlo. Naast het behouden van een veilige werkomgeving, bouwen we hard aan de nieuwe werkomgeving in Eersel. De bouw begint al op te schieten. Wil je niets meer missen over de bouw en alle andere ontwikkelingen binnen KLG Europe? Abonneer je dan snel op onze Social Media kanalen!

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!