Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English

Over deze vlog

Samenwerken, kennis delen en elkaar inspireren. Dat zijn de onderliggende competenties die wij in onze organisatie belangrijk vinden. Hiermee wakkeren we het ondernemerschap van iedere medewerker aan. Binnen een supply chain zijn deze drie onderwerpen niet weg te denken om de hele flow zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Een optimale flow waarin rente, risico en ruimte worden beperkt tot een minimum. Juiste afstemming in deze keten zorgt voor een snelle levertijd voor jou als consument. Dit is de supply chain van zand tot klant.
Maar samenwerken, kennis delen en elkaar inspireren binnen de de supply chain van leerling of werkzoekende tot onze collega is net zo belangrijk! Zonder onze mensen kunnen wij onze klanten onze dienstverlening niet aanbieden. Onze mensen zijn de motor van onze organisatie.
Dus om iedereen kennis te laten maken met KLG en onze mooie sector proberen we een zo groot mogelijk bereik te inspireren. Dit keer via spandoeken bij het terrein van onze nieuwbouw in Eersel, een digitaal seminar en een meet & greet met studenten en werkzoekende en door verschillende andere updates vanuit onze organisatie.

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!