Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
maxresdefault

KLG VLOG #70 - WORKING AT KLG

Met onze vlogs willen we graag informatie delen over de ontwikkelingen van KLG en hoe het is om te werken bij KLG. We hebben een groot team aan collega’s met verschillende functies welke allemaal hun steentje bijdragen aan onze visie “De Logistieke Partner zijn voor onze klanten”. Dit zorgt ervoor dat we continu in ontwikkeling zijn en dus nooit stil staan. Dat komt goed uit! Want we houden er niet van om stil te staan… Innovatie en vernieuwing zijn belangrijke elementen voor ons. Deze beweging brengt nieuwe processen met zich mee en dit zorgt er ook voor dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s om ons team aan KLG-ers uit te breiden. Wil je meer weten over KLG of hoe het is om te werken bij KLG, bekijk dan onze Werken bij KLG website en wie weet vind jij daar je droombaan! Wil je nooit meer iets missen van onze video’s of onze vlogs? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #69 - THE NEXT STEP

De vestiging in Eersel heeft iets om op te proosten in deze vlog, want we zijn verhuisd naar ons gloednieuwe moderne pand! Het is een mooie stap voor KLG naar verdere groei en ontwikkeling. Maar we hebben meerdere ontwikkelingen waar we mee bezig zijn, zoals data en een groene manier van transporteren. Zo maken we wederom kennis met de voordelen van data tijdens de Logistieke Dag Limburg en geven we meer informatie over de bio diesel variant HVO100. Maar intern delen we ook informatie met betrekking tot duurzaamheid en hoe iedereen zijn steentje hier aan kan bijdrage. The Next Step, dat doen we namelijk samen. Dit zowel op het gebied van groei, duurzaamheid, data maar ook voor veiligheid. En we hebben ook nog tijd gehad voor wat sportiviteit! Benieuwd naar al deze stappen? Bekijk dan snel deze vlog! Wil je nooit meer iets missen van onze video’s of onze vlogs? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #68 - LET US SHOW YOU

Innoveren en ontwikkelen. Groeien en samenwerken. In deze vlog zie je hoe we dat doen. We laten je onze nieuwe proef zien met HVO100, de meest duurzame soort brandstof die er momenteel is. Ook op de vestiging in Waalwijk is er genoeg te zien met betrekking tot innovatie en wat dacht je van de ontwikkelingen in Eersel? Daar zijn ze begonnen aan de laatste loodjes van de nieuwbouw. Door te leren blijf je jezelf ontwikkelen. Deze maand riepen we onder de stagiaires van dit semester de KLG kanjer uit en we laten je zien dat ook de KLG academy bijna klaar is.

Benieuwd naar al deze ontwikkelingen? Bekijk dan snel deze vlog!

Wil je nooit meer iets missen van onze video’s of onze vlogs? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #67 - INTERNATIONAL BUSINESS

Samenwerken staat in onze sector centraal. Samenwerken is ook één van de kernwaarden binnen onze organisatie. Samen kom je altijd verder en tot betere ideeën dan alleen. In deze vlog staan onze internationale samenwerkingen centraal. Zo laten we ons Astre netwerk zien, nemen we je mee naar de grootste beurs op het gebied van Transport en Logistiek in München en laten we je kennis maken met ons onboarding programma. Maar we openen ook onze deuren voor een lokale samenwerkingspartner. Een onderwijsinstelling met jonge leerlingen, die we graag enthousiast willen maken voor onze mooie sector. Wil je meer weten over onze “International Business”?

Bekijk dan snel deze vlog! Wil je nooit meer iets missen van onze video’s of onze vlogs?

Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #66 - AND THE AWARD GOES TO...

Tijdens het jaarlijkse partnerevent van Meet the Youngsters werden we als KLG opnieuw bekroond met de titel Aantrekkelijkste Werkgever! Deze award mochten we vol trots voor de 3e keer ontvangen. In deze vlog worden meer awards uitgereikt. Tijdens de Venloop ontvingen namelijk 200 KLG wandelaars een medaille tijdens dit jaarlijkse event. Onze chauffeur is in Frankrijk op het oude Reims Gueux circuit en onze nieuws SHEQ manager wordt voorgesteld. In Rotterdam heeft onze stagiair Tiamo een leuke vlog gemaakt over zijn stage en Linsey en Anouk zijn bezig onze interne processen verder te digitaliseren. In Roemenië nemen we een kijkje achter de schermen bij de opname van de podcast en in Venlo wordt de laatste hand gelegd aan de vernieuwde kantine. Benieuwd naar het eindresultaat? Abonneer je dan snel.

 

Lees verder
hqdefault

KLG VLOG #65 - LOGISTICS IS OUR CUP OF TEA

Wij zijn blij met de logistieke  vrouwen bij KLG. Voor hun is logistiek echt hun ‘cup of tea’. Woensdag 8 maart was het International Women`s day en hebben wij alle vrouwen in het zonnetje gezet. Voor onze chauffeurs is geen (Franse) brug te ver. Joost laat ons  een aantal mooie beelden zien van verschillende bruggen die hij tegenkomt tijdens zijn rit. In Waalwijk hebben we een aantal aanpassingen gedaan, om nog veiliger te werken. Ook worden wij verrast door Meet the Youngsters en hebben wij een taartje mogen ontvangen omdat wij koploper zijn van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever. De stembussen voor de laatste ronde van de verkiezing Aantrekkelijkste werkgever zijn weer geopend. Helpen jullie mee met jullie stemmen zodat we deze titel mogen behouden?

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #64 - CHECK IT OUT

Onze chauffeurs komen overal en laden en lossen op diverse plekken in vele verschillende sectoren. Onze chauffeur Joost laat ons deze week een heel speciaal losadres zien. Iets wat je niet zou verwachten. De bouw van het nieuwe pand in Eersel begint steeds verder vorm te krijgen en de collega’s kijken uit naar de verhuizing. Als voorproefje krijgen de collega’s een rondleiding op de bouwlocatie.

Samenwerken en informatie delen is de basis van kennis delen. Door middel ons nieuwe initiatief het “KLG Kennis Café” nemen we collega’s mee in verschillende bedrijfscasussen. Door middel van een presentatie krijgen ze een beeld van de werkzaamheden waarbij ze zelf niet altijd nauw betrokken zijn maar welke wel interessant en leerzaam zijn. Teambuilding met collega’s maar ook het contact en onderhoud met het eigen netwerk is belangrijk voor het succes van onze organisatie.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #63 - AWARDED WORK

De eerste vlog van 2023 is een feit. Het is daarmee de eerste van 12 nieuwe toffe vlogs dit jaar die je een kijkje achter de schermen bij KLG gaan geven. Vorig jaar ging de eerste schop in de grond in Eersel en nu hebben we het hoogste punt van de bouw bereikt.

De jeugd heeft de toekomst en het logistieke vak wordt kinderen vaak met de paplepel ingegeven. Dit is ook zo bij onze jongste vlogger, want hij is op zijn eigen chauffeursklompen onderweg in Frankrijk samen met zijn vader Joost. Bij KLG zijn we wederom in de prijzen gevallen, zo hebben we onlangs de WK poule prijzen uitgedeeld aan onze sportieve voetbalfans. Ook is de prijsvraag door een collega in Rotterdam goed beantwoord, namelijk; DE NIEUWE WERKEN BIJ KLG WEBSITE! Bij KLG Roemenië wordt een nieuwe medewerker van de maand bekroond.

De stembussen voor de verkiezing van de Aantrekkelijkste Werkgever openen bijna en dat betekent dat we als KLG opnieuw gaan strijden voor deze felbegeerde titel! Helpen jullie mee met jullie stemmen zodat we deze titel mogen behouden? Wil je geen KLG nieuws missen? Abonneer je en blijf up to date over alle ontwikkelingen, actuele nieuwtjes en toffe logistieke events.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #62 - MIRROR MIRROR ON THE TRUCK

Spiegeltje, spiegeltje aan de truck wie is het mooiste in vrachtwagenland? Dat zijn onze nieuwe DAF XG+’s! Opvallend in onze nieuwe vrachtwagens zijn de spiegels, oftewel de camera’s die de plek van de spiegels hebben overgenomen. Hoe dat werkt en wat de voordelen van die camera’s zijn zie je in deze vlog. Onze chauffeurs zijn niet alleen blij met hun nieuwe DAF XG+ maar werden ook nog in het zonnetje gezet tijdens de dag van de chauffeur. Voor hen rolden we deze dag de blauwe loper uit en hingen we de ballonnen op want zonder onze chauffeurs komen onze benodigde goederen niet op de plek van bestemming. Behalve chauffeurs zijn er misschien nog wel 100 andere logistieke functies in de logistiek. Om jongeren daarover te infomeren en enthousiast voor te maken zijn we nauw betrokken bij initiatieven die daaraan bijdragen. Deze maand waren we in Venlo en Den Haag om onze passie voor logistiek te delen. Na de Sinterklaas is het bijna tijd voor kerst en de voorbereidingen zijn in volle gang. Benieuwd hoe we kerst vieren met onze collega’s bij KLG? Kijk dan zeker naar de volgende vlog.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #61 - TURN THE SPOTLIGHT ON

Momenten moet je koesteren. Dat doen wij zeker, maar wij koesteren ook onze KLG-ers! We leggen belangrijke momenten vast, besteden graag wat extra aandacht aan mijlpalen en staan stil bij verschillende momenten. In ons DNA borrelt altijd dat stilstaan achteruitgaan is, maar het koesteren en het “in the spotlight” zetten, dat is onze traditie. Zo zetten we jaarlijks degene welke hun steentje bijdragen door BHV-er te zijn “in the spotlight”.

Ook onze nieuwe aanwinsten de DAF XG+ zetten we “in te spotlight”! Vol trots laat Joost ons tijdens een cursus zien welke nieuwe snufjes er aan deze paradepaardjes van de DAF zitten en geeft hij ons een rondleiding door zijn nieuwe werkplek. En Charlotte zet de strapmachine in Waalwijk “in the spotlight”.

#KLGEurope #KLGVlog #DAF #Trucks #BHV #inthespotlight #Thanks

Lees verder
Meer vlogs laden

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!