Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
maxresdefault

KLG VLOG #63 - AWARDED WORK

De eerste vlog van 2023 is een feit. Het is daarmee de eerste van 12 nieuwe toffe vlogs dit jaar die je een kijkje achter de schermen bij KLG gaan geven. Vorig jaar ging de eerste schop in de grond in Eersel en nu hebben we het hoogste punt van de bouw bereikt.

De jeugd heeft de toekomst en het logistieke vak wordt kinderen vaak met de paplepel ingegeven. Dit is ook zo bij onze jongste vlogger, want hij is op zijn eigen chauffeursklompen onderweg in Frankrijk samen met zijn vader Joost. Bij KLG zijn we wederom in de prijzen gevallen, zo hebben we onlangs de WK poule prijzen uitgedeeld aan onze sportieve voetbalfans. Ook is de prijsvraag door een collega in Rotterdam goed beantwoord, namelijk; DE NIEUWE WERKEN BIJ KLG WEBSITE! Bij KLG Roemenië wordt een nieuwe medewerker van de maand bekroond.

De stembussen voor de verkiezing van de Aantrekkelijkste Werkgever openen bijna en dat betekent dat we als KLG opnieuw gaan strijden voor deze felbegeerde titel! Helpen jullie mee met jullie stemmen zodat we deze titel mogen behouden? Wil je geen KLG nieuws missen? Abonneer je en blijf up to date over alle ontwikkelingen, actuele nieuwtjes en toffe logistieke events.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #62 - MIRROR MIRROR ON THE TRUCK

Spiegeltje, spiegeltje aan de truck wie is het mooiste in vrachtwagenland? Dat zijn onze nieuwe DAF XG+’s! Opvallend in onze nieuwe vrachtwagens zijn de spiegels, oftewel de camera’s die de plek van de spiegels hebben overgenomen. Hoe dat werkt en wat de voordelen van die camera’s zijn zie je in deze vlog. Onze chauffeurs zijn niet alleen blij met hun nieuwe DAF XG+ maar werden ook nog in het zonnetje gezet tijdens de dag van de chauffeur. Voor hen rolden we deze dag de blauwe loper uit en hingen we de ballonnen op want zonder onze chauffeurs komen onze benodigde goederen niet op de plek van bestemming. Behalve chauffeurs zijn er misschien nog wel 100 andere logistieke functies in de logistiek. Om jongeren daarover te infomeren en enthousiast voor te maken zijn we nauw betrokken bij initiatieven die daaraan bijdragen. Deze maand waren we in Venlo en Den Haag om onze passie voor logistiek te delen. Na de Sinterklaas is het bijna tijd voor kerst en de voorbereidingen zijn in volle gang. Benieuwd hoe we kerst vieren met onze collega’s bij KLG? Kijk dan zeker naar de volgende vlog.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #61 - TURN THE SPOTLIGHT ON

Momenten moet je koesteren. Dat doen wij zeker, maar wij koesteren ook onze KLG-ers! We leggen belangrijke momenten vast, besteden graag wat extra aandacht aan mijlpalen en staan stil bij verschillende momenten. In ons DNA borrelt altijd dat stilstaan achteruitgaan is, maar het koesteren en het “in the spotlight” zetten, dat is onze traditie. Zo zetten we jaarlijks degene welke hun steentje bijdragen door BHV-er te zijn “in the spotlight”.

Ook onze nieuwe aanwinsten de DAF XG+ zetten we “in te spotlight”! Vol trots laat Joost ons tijdens een cursus zien welke nieuwe snufjes er aan deze paradepaardjes van de DAF zitten en geeft hij ons een rondleiding door zijn nieuwe werkplek. En Charlotte zet de strapmachine in Waalwijk “in the spotlight”.

#KLGEurope #KLGVlog #DAF #Trucks #BHV #inthespotlight #Thanks

Lees verder
hqdefault

KLG VLOG #60 - NEW TRUCKS & SAFETY

De eerste 50 nieuwe DAF XG+ vrachtwagens voor KLG worden de komende periode geleverd. Tijdens de jaarlijkse chauffeursmeeting werden de sleutels van de eerste nieuwe vrachtwagen overhandigd. Onze loyale medewerkers staan bij ons centraal en als blijk van waardering hebben we de sleutels van deze allereerste nieuwe truck aan de chauffeur welke het langste bij ons in dienst is overhandigd.

In Waalwijk zien we de nieuwe wanddecoratie die de sterke samenwerkingen met onze klanten nogmaals benadrukt. Samenwerking is ook belangrijk in het aantrekken van nieuwe studenten voor de logistieke sector. Als vervolg van het digitale stuk van “Experience the Supply Chain” was het nu tijd voor het fysieke gedeelte en lieten we de studenten de logistiek in de praktijk zien.

Veiligheid staat bij ons voorop en zo worden er geregeld BHV trainingen gehouden. Deze keer bij de vestigingen Waalwijk en Venlo. Naast het behouden van een veilige werkomgeving, bouwen we hard aan de nieuwe werkomgeving in Eersel. De bouw begint al op te schieten. Wil je niets meer missen over de bouw en alle andere ontwikkelingen binnen KLG Europe? Abonneer je dan snel op onze Social Media kanalen!

Lees verder
hqdefault

KLG VLOG #59 - THE NEW GENERATION EXPERIENCE

Samenwerken, kennis delen en elkaar inspireren. Dat zijn de onderliggende competenties die wij in onze organisatie belangrijk vinden. Hiermee wakkeren we het ondernemerschap van iedere medewerker aan. Binnen een supply chain zijn deze drie onderwerpen niet weg te denken om de hele flow zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Een optimale flow waarin rente, risico en ruimte worden beperkt tot een minimum. Juiste afstemming in deze keten zorgt voor een snelle levertijd voor jou als consument. Dit is de supply chain van zand tot klant.
Maar samenwerken, kennis delen en elkaar inspireren binnen de de supply chain van leerling of werkzoekende tot onze collega is net zo belangrijk! Zonder onze mensen kunnen wij onze klanten onze dienstverlening niet aanbieden. Onze mensen zijn de motor van onze organisatie.
Dus om iedereen kennis te laten maken met KLG en onze mooie sector proberen we een zo groot mogelijk bereik te inspireren. Dit keer via spandoeken bij het terrein van onze nieuwbouw in Eersel, een digitaal seminar en een meet & greet met studenten en werkzoekende en door verschillende andere updates vanuit onze organisatie.

Lees verder
hqdefault

KLG VLOG # 58 - GLIMPING BEHIND OUR SCENES

Leren, onderwijzen en delen zijn belangrijke elementen van onze stabiele basis welke al ruim 100 jaar bestaat. Deze onderwerpen hebben we terug laten komen in onze voorgaande vlogs. Deze elementen vormen de kern van onze organisatie en dat is “team”. Het team achter KLG welke KLG maakt tot de organisatie zoals die nu is. Iedere KLG-er draagt zijn steentje bij en samen bereiken we iedere dag net dat beetje meer. Kennis en kunde zijn belangrijk voor een stabiele basis en bij het leveren van kwaliteit.
Daarnaast zijn lange termijn relaties een focus welke hier naadloos op aansluit. We hechten veel waarde aan langdurige relaties met onze klanten, leveranciers, partners en ook onze medewerkers. Al deze facetten hebben we tijdens onze Open Dag aan bod laten komen.
Met de focus op de lange termijn en op de toekomst wordt er een nieuw pand gebouwd voor onze vestiging in Eersel. De aandacht hiervoor werd ook getrokken door de lokale krant, Eindhovens Dagblad. We geven in deze vlog een rondleiding op de bouwplaats en delen de status van de bouw.
Samen bouwen we aan onze toekomst en we geven dan ook graag de mogelijkheid voor “glimping behind our scenes”. 

Lees verder
hqdefault

KLG VLOG #57 - LEARNING FOR THE FUTURE

De jeugd heeft niet alleen de toekomst maar we kunnen er ook veel van leren. Bij KLG wisselen we het opleiden van de medewerker voor de toekomst af met het leren voor de toekomst. Hoe we dat doen; dat zie je in deze vlog. Je ziet namelijk hoe onze afstudeerders hun bevindingen en conclusies uit hun onderzoeken aan ons presenteren. We maken een vlog in samenwerking met diverse andere logistieke bedrijven om onze branche onder de aandacht te brengen bij studenten tijdens het project Beleef de Logistieke Keten. Daarnaast roepen we de KLG-kanjer uit voor de stagiair die afgelopen periode uitblonk en ontvangen we een groep studenten van de middelbare school voor een eerste kennismaking met de logistiek. Vanuit Waalwijk geven we meer informatie over een AFV en in Roemenië is onlangs de eerste podcast online gegaan. Met al deze initiatieven doen we ons als team voorbereiden voor de toekomst. We onderwijzen de jongere generatie en leren zelf bij voor de toekomst.

Lees verder
hqdefault

KLG VLOG #56 - SHARING IS CARING

Onze chauffeurs komen overal. Collega Joost begint de week tussen de koeien en eindigt de week in het voetbalstadion voor een ‘ik word chauffeur’ instapavond. Hij is daar samen met onze collega’s van HR om informatie te geven over het vak als chauffeur maar om ook toe te lichten waarom het juist bij KLG zo leuk is om chauffeur te zijn. Ook Yvonne is in deze vlog veel onderweg, zo is ze op het Top 100 logistiek event en op de opening van het Supply Chain Development Centre geweest. Verder krijg je in deze vlog een sneak peak van onze nieuwe miniatuur vrachtwagens en zien we een update van de nieuwbouw van KLG Eersel. In Waalwijk is het kantoor bijna af en stellen we een aantal collega’s aan je voor. Op zaterdag 16 juli is de open dag van KLG Europe in Venlo en de voorbereidingen zijn in volle gang. Aanmelden kan nog tot en met zondag 10 juli, wees er dus snel bij. ⏩ www.klgeurope.com/opendag ⏪

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #55 - THE BLUE KLG WAVE

Eindstrepen halen en successen vieren is de rode draad in deze vlog. We hebben met 175 collega’s deelgenomen aan het wandelevenement, de Venloop. Een dag vol gezelligheid en sfeer! Samen kleurden we de hele binnenstad van Venlo KLG blauw. Een paar dagen later wisten we op onze eigen locatie in Venlo de titel voor Aantrekkelijkste Werkgever binnen te slepen, een evenement georganiseerd door Meet the Youngsters! ???? Bij KLG maken de collega’s het verschil! We vinden het daarom belangrijk om dit zowel intern als extern op verschillende manieren te laten zien. Zo zijn we in Roemenië gestart met het waarderen van onze collega’s aan de hand van de “customer pilar” voor hun inzet en betrokkenheid. Kennis delen is belangrijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Zo laten we jullie zien wat EDI inhoud en maakte Astre hun deuren voor ons open om onze collega’s alle ins- en outs te leren over het Franse distributie netwerk. Wil je op de hoogte blijven van al het KLG nieuws? Abonneer je dan op ons KLG YouTube kanaal en blijf voortdurend op de hoogte!

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #54 - TRAINING THE FUTURE

Bouwen aan de toekomst doen we bij KLG iedere dag. Zo zijn we onlangs gestart met het echte bouwwerk voor de toekomst. We hebben er lang naar uit gekeken maar nu is het moment dan echt daar! We zijn begonnen met de nieuwbouw in Eersel. Verder laten we onze nieuwe vestiging in Waalwijk zien, waar we nog midden in de verbouwing zitten en toch de hele operatie weten te draaien. Samen bouwen we met ons team aan de toekomst, dus tijd voor teambuilding moet er ook zijn. Op zaterdag 14 mei is de jaarlijkse wandelevenement in Venlo (de Venloop) waar we samen met 170 collega’s aan zullen deelnemen. De voorbereidingen zijn al in volle gang. We zijn zeer betrokken bij ontwikkelingen van de jongere generatie. Bij enthousiasmeren en het promoten van onze sector bij jongeren, studenten en scholengemeenschappen worden we graag betrokken. Zo is er onlangs een testimonial opgenomen voor de onderwijsinstelling Fontys en hebben we kennis gemaakt in een voetbalstadion met verschillende studenten. Deze inzet op dit vlak wordt meer dan beloond! Want we zijn in onze logistieke sector het Beste Leerbedrijf geworden! Dus, samen bouwen we de toekomst en trainen we de toekomst!

Lees verder
Meer vlogs laden

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!