Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
maxresdefault

KLG VLOG #79 - TO BE INVOLVED

In deze vlog zie je hoe wij onze betrokkenheid tonen bij het doneren van stoelen voor Stichting Ancora en stichting Ancaar, deze vervoeren wij kosteloos naar Roemenië. Ook zie je dat onze collega’s Linsey en Gijs aanwezig zijn op de open avond van het Summa college en hebben wij onze fietsende collega’s op 16 mei in het zonnetje gezet. 16 mei was het namelijk; Fiets naar je werk dag!
Tot slot hebben wij verrassend bezoek gehad van CEVA; stellen wij onze nieuwe collega Antoine voor; zien we hoe Joost zijn ritje dit keer door Arthal en Bordeaux maakt en….. wachten wij in spanning af of wij ook dit jaar de verkiezing van “De Aantrekkelijkste Werkgever” hebben gewonnen.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #78 - HAPPY EVENTS

In deze vlog zie je dat onze chauffeur Joost op bezoek gaat bij de wijnboer. Dit keer niet vanuit het zon overgoten Frankrijk, maar vanuit Duitsland.
In Roemenië hebben ze recent een eigen sportschool geopend en vieren ze een 15 jarig jubileum van een collega.
Ook zie je dat Meet the Youngsters bij ons is geweest om te vieren dat we door zijn naar de finale van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever!
De stembussen zijn weer geopend. Heb jij nog niet gestemd op ons? Breng dan nu jouw stem uit via http://www.klgeurope.com/vote
Tot slot hebben we nog mee gedaan aan twee super toffe events.
Namelijk de Venloop en de Truckrun.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #77 - HEART WORKING AT KLG

In deze vlog zie je hoe wij met veel liefde bij KLG werken.
Joost, onze internationale chauffeur heeft dit keer zijn zoontje meegenomen naar de houtzagerij waar zij aan het laden zijn. Ook zie je dat verschillende collega’s naar Dubai zijn gegaan voor de WCA beurs van lucht en zeevracht. Hier hebben ze hard gewerkt, maar tegelijkertijd ook veel plezier gehad. International Womensday hebben we bij KLG gevierd en daarnaast zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de Venloop.
Heb jij al gestemd op ons voor de Aantrekkelijkste Werkgever? Mocht je dit nog niet gedaan hebben, breng dan nu jouw stem uit via http://www.klgeurope.com/vote

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #76 - VALUED, RESPECTED AND LOVED

In deze vlog is te zien hoe onze chauffeur Joost een ritje maakt in Frankrijk, onderweg naar verschillende klanten. Ook is te zien dat Joost in de boerenstakingen terecht komt en zie je hoe wij hier als KLG mee omgaan.
Daarnaast zie je dat onze collega Linsey een blauw KLG hart uitpakt. Ook dit jaar doen wij weer mee in de verkiezing voor De Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg!
Breng nu je stem uit en help ons deze mooie titel te behouden. http://www.klgeurope.com/vote
Ook zie je dat wij een VR film hebben opgenomen in Eersel en zie je onze collega’s uit Roemenië op de zaterdag ochtend lekkere broodjes bakken.

De titel van deze vlog is: GEWAARDEERD, GERESPECTEERD EN GELIEFD.
Het zijn de woorden die onze collega Junus Malaihollo typeerden. Met veel verdriet hebben wij afscheid van hem moeten nemen.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #75 - AWARDS & TROPHIES

Goed werk mag beloond worden! Dat is iets waar wij ons bij KLG Europe hard voor maken. In deze vlog is dan ook te zien dat wij onze chauffeurs in het zonnetje zetten tijdens de dag van de vrachtwagenchauffeur, onze stagairs bekronen tot KLG Kanjers en belonen met een mooi pakket. En zie je hoe wij een super toffe radiocommercial-cheque in ontvangst hebben mogen nemen in samenwerking met Radio L1.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #74 - CHEERS TO THE MEMORIES

Aan het einde van het jaar en in de laatste vlog van dit jaar willen we met jullie proosten op mooie herinneringen. We blikken dan ook terug op alle hoogtepunten van afgelopen jaar. Niet alleen blikken we terug in deze vlog, we bouwen ook verder aan de toekomst door vooruit te kijken naar de toekomst. Daarin vinden we het als KLG heel belangrijk onze collega’s verder op te leiden en te investeren in veiligheid en de nieuwe generatie. Zo zie je dan ook de vervolgcursus voor onze BHV-ers, de uitreiking van de Excel certificaten en het derde en laatste deel van Beleef de Logistieke Keten. Wij wensen iedereen hele mooie feestdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Tot volgend jaar!

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #73 - WE ARE OPENING DOORS

Bij KLG Europe zetten wij onze deuren open om te informeren, te investeren, te groeien en te ontwikkelen. Iedere vlog laten wij onze volgers een kijkje achter onze schermen nemen.
Op 3 en 4 november zetten wij letterlijk de deuren open van ons nieuwe pand in Eersel. Klanten, zakelijke relaties, omwonende, studenten en werkzoekenden bezochten onze vestiging en kregen daarmee een beter beeld van KLG en de logistieke wereld. De open dag was een groot succes en werd afgesloten met een super gaaf personeelsfeest. Verder zie je achter de schermen in deze vlog onze HR-brainstormsessie en laden we een zeer bijzondere lading.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #72 - PARTICIPATION

Deelnemen en betrokken zijn vinden wij bij KLG Europe belangrijk. In deze vlog is te zien hoe wij betrokken zijn en deelnemen aan verschillende activiteiten. We vinden het belangrijk om van elkaar te leren. Zo zijn we kartrekker en hebben we deelgenomen aan het event “Beleef de Logistieke Keten”. Daarnaast hebben we deelgenomen aan een pilot waarbij we leerlingen projecten gaan aanbieden voor hun profielwerkstuk en hebben we een HR brainstormsessie gehad. Wil je nooit meer iets missen van onze video’s of onze vlogs? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal.

Lees verder
hqdefault

KLG VLOG#71 - TRAN(SPORT)

Maatschappelijke betrokkenheid is voor KLG Europe heel belangrijk. Zo vinden we het belangrijk om als organisatie na te denken voor de mens van nu en de wereld van morgen. In deze vlog zie je hoe we die betrokkenheid tonen in diverse projecten en activiteiten. Zo zijn we hoofdsponsor van de Parelrun, sponsor in het voetbal, doen we mee aan de truck run en zijn we kartrekker bij Beleef de Logistieke Keten. We zijn dus maatschappelijk betrokken door middel van sport en transport.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #70 - WORKING AT KLG

Met onze vlogs willen we graag informatie delen over de ontwikkelingen van KLG en hoe het is om te werken bij KLG. We hebben een groot team aan collega’s met verschillende functies welke allemaal hun steentje bijdragen aan onze visie “De Logistieke Partner zijn voor onze klanten”. Dit zorgt ervoor dat we continu in ontwikkeling zijn en dus nooit stil staan. Dat komt goed uit! Want we houden er niet van om stil te staan… Innovatie en vernieuwing zijn belangrijke elementen voor ons. Deze beweging brengt nieuwe processen met zich mee en dit zorgt er ook voor dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s om ons team aan KLG-ers uit te breiden. Wil je meer weten over KLG of hoe het is om te werken bij KLG, bekijk dan onze Werken bij KLG website en wie weet vind jij daar je droombaan! Wil je nooit meer iets missen van onze video’s of onze vlogs? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal.

Lees verder
Meer vlogs laden

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!