Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
  • Select your language
    Nederlands
  • English
maxresdefault

KLG VLOG #74 - CHEERS TO THE MEMORIES

Aan het einde van het jaar en in de laatste vlog van dit jaar willen we met jullie proosten op mooie herinneringen. We blikken dan ook terug op alle hoogtepunten van afgelopen jaar. Niet alleen blikken we terug in deze vlog, we bouwen ook verder aan de toekomst door vooruit te kijken naar de toekomst. Daarin vinden we het als KLG heel belangrijk onze collega’s verder op te leiden en te investeren in veiligheid en de nieuwe generatie. Zo zie je dan ook de vervolgcursus voor onze BHV-ers, de uitreiking van de Excel certificaten en het derde en laatste deel van Beleef de Logistieke Keten. Wij wensen iedereen hele mooie feestdagen en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Tot volgend jaar!

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #73 - WE ARE OPENING DOORS

Bij KLG Europe zetten wij onze deuren open om te informeren, te investeren, te groeien en te ontwikkelen. Iedere vlog laten wij onze volgers een kijkje achter onze schermen nemen.
Op 3 en 4 november zetten wij letterlijk de deuren open van ons nieuwe pand in Eersel. Klanten, zakelijke relaties, omwonende, studenten en werkzoekenden bezochten onze vestiging en kregen daarmee een beter beeld van KLG en de logistieke wereld. De open dag was een groot succes en werd afgesloten met een super gaaf personeelsfeest. Verder zie je achter de schermen in deze vlog onze HR-brainstormsessie en laden we een zeer bijzondere lading.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #72 - PARTICIPATION

Deelnemen en betrokken zijn vinden wij bij KLG Europe belangrijk. In deze vlog is te zien hoe wij betrokken zijn en deelnemen aan verschillende activiteiten. We vinden het belangrijk om van elkaar te leren. Zo zijn we kartrekker en hebben we deelgenomen aan het event “Beleef de Logistieke Keten”. Daarnaast hebben we deelgenomen aan een pilot waarbij we leerlingen projecten gaan aanbieden voor hun profielwerkstuk en hebben we een HR brainstormsessie gehad. Wil je nooit meer iets missen van onze video’s of onze vlogs? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal.

Lees verder
hqdefault

KLG VLOG#71 - TRAN(SPORT)

Maatschappelijke betrokkenheid is voor KLG Europe heel belangrijk. Zo vinden we het belangrijk om als organisatie na te denken voor de mens van nu en de wereld van morgen. In deze vlog zie je hoe we die betrokkenheid tonen in diverse projecten en activiteiten. Zo zijn we hoofdsponsor van de Parelrun, sponsor in het voetbal, doen we mee aan de truck run en zijn we kartrekker bij Beleef de Logistieke Keten. We zijn dus maatschappelijk betrokken door middel van sport en transport.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #70 - WORKING AT KLG

Met onze vlogs willen we graag informatie delen over de ontwikkelingen van KLG en hoe het is om te werken bij KLG. We hebben een groot team aan collega’s met verschillende functies welke allemaal hun steentje bijdragen aan onze visie “De Logistieke Partner zijn voor onze klanten”. Dit zorgt ervoor dat we continu in ontwikkeling zijn en dus nooit stil staan. Dat komt goed uit! Want we houden er niet van om stil te staan… Innovatie en vernieuwing zijn belangrijke elementen voor ons. Deze beweging brengt nieuwe processen met zich mee en dit zorgt er ook voor dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s om ons team aan KLG-ers uit te breiden. Wil je meer weten over KLG of hoe het is om te werken bij KLG, bekijk dan onze Werken bij KLG website en wie weet vind jij daar je droombaan! Wil je nooit meer iets missen van onze video’s of onze vlogs? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #69 - THE NEXT STEP

De vestiging in Eersel heeft iets om op te proosten in deze vlog, want we zijn verhuisd naar ons gloednieuwe moderne pand! Het is een mooie stap voor KLG naar verdere groei en ontwikkeling. Maar we hebben meerdere ontwikkelingen waar we mee bezig zijn, zoals data en een groene manier van transporteren. Zo maken we wederom kennis met de voordelen van data tijdens de Logistieke Dag Limburg en geven we meer informatie over de bio diesel variant HVO100. Maar intern delen we ook informatie met betrekking tot duurzaamheid en hoe iedereen zijn steentje hier aan kan bijdrage. The Next Step, dat doen we namelijk samen. Dit zowel op het gebied van groei, duurzaamheid, data maar ook voor veiligheid. En we hebben ook nog tijd gehad voor wat sportiviteit! Benieuwd naar al deze stappen? Bekijk dan snel deze vlog! Wil je nooit meer iets missen van onze video’s of onze vlogs? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #68 - LET US SHOW YOU

Innoveren en ontwikkelen. Groeien en samenwerken. In deze vlog zie je hoe we dat doen. We laten je onze nieuwe proef zien met HVO100, de meest duurzame soort brandstof die er momenteel is. Ook op de vestiging in Waalwijk is er genoeg te zien met betrekking tot innovatie en wat dacht je van de ontwikkelingen in Eersel? Daar zijn ze begonnen aan de laatste loodjes van de nieuwbouw. Door te leren blijf je jezelf ontwikkelen. Deze maand riepen we onder de stagiaires van dit semester de KLG kanjer uit en we laten je zien dat ook de KLG academy bijna klaar is.

Benieuwd naar al deze ontwikkelingen? Bekijk dan snel deze vlog!

Wil je nooit meer iets missen van onze video’s of onze vlogs? Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #67 - INTERNATIONAL BUSINESS

Samenwerken staat in onze sector centraal. Samenwerken is ook één van de kernwaarden binnen onze organisatie. Samen kom je altijd verder en tot betere ideeën dan alleen. In deze vlog staan onze internationale samenwerkingen centraal. Zo laten we ons Astre netwerk zien, nemen we je mee naar de grootste beurs op het gebied van Transport en Logistiek in München en laten we je kennis maken met ons onboarding programma. Maar we openen ook onze deuren voor een lokale samenwerkingspartner. Een onderwijsinstelling met jonge leerlingen, die we graag enthousiast willen maken voor onze mooie sector. Wil je meer weten over onze “International Business”?

Bekijk dan snel deze vlog! Wil je nooit meer iets missen van onze video’s of onze vlogs?

Abonneer je dan snel op ons YouTube kanaal.

Lees verder
maxresdefault

KLG VLOG #66 - AND THE AWARD GOES TO...

Tijdens het jaarlijkse partnerevent van Meet the Youngsters werden we als KLG opnieuw bekroond met de titel Aantrekkelijkste Werkgever! Deze award mochten we vol trots voor de 3e keer ontvangen. In deze vlog worden meer awards uitgereikt. Tijdens de Venloop ontvingen namelijk 200 KLG wandelaars een medaille tijdens dit jaarlijkse event. Onze chauffeur is in Frankrijk op het oude Reims Gueux circuit en onze nieuws SHEQ manager wordt voorgesteld. In Rotterdam heeft onze stagiair Tiamo een leuke vlog gemaakt over zijn stage en Linsey en Anouk zijn bezig onze interne processen verder te digitaliseren. In Roemenië nemen we een kijkje achter de schermen bij de opname van de podcast en in Venlo wordt de laatste hand gelegd aan de vernieuwde kantine. Benieuwd naar het eindresultaat? Abonneer je dan snel.

 

Lees verder
hqdefault

KLG VLOG #65 - LOGISTICS IS OUR CUP OF TEA

Wij zijn blij met de logistieke  vrouwen bij KLG. Voor hun is logistiek echt hun ‘cup of tea’. Woensdag 8 maart was het International Women`s day en hebben wij alle vrouwen in het zonnetje gezet. Voor onze chauffeurs is geen (Franse) brug te ver. Joost laat ons  een aantal mooie beelden zien van verschillende bruggen die hij tegenkomt tijdens zijn rit. In Waalwijk hebben we een aantal aanpassingen gedaan, om nog veiliger te werken. Ook worden wij verrast door Meet the Youngsters en hebben wij een taartje mogen ontvangen omdat wij koploper zijn van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever. De stembussen voor de laatste ronde van de verkiezing Aantrekkelijkste werkgever zijn weer geopend. Helpen jullie mee met jullie stemmen zodat we deze titel mogen behouden?

Lees verder
Meer vlogs laden

Meer weten? Linsey helpt je graag verder!

Heb je een vraag over onze vacatures of wil je graag direct met iemand praten? Ik help je graag verder!